Vrei să ai o nevastă fericită? Fă treabă în casă

158
Vrei să ai o nevastă fericită? Fă treabă în casă - nevastafericita-1361366845.jpg
W. Bradford Wilcox, sociolog american și director al Proiectului Național de Căsătorie la Universitatea din Virginia, a ajuns la o concluzie surprinzătoare după studierea obiceiurilor a 5000 de cupluri căsătorite.


Acesta este că femeile sunt încă dispuse să-și asume partea leului din treburile gospodăriei fără să fie deranjate să facă acest lucru.

Chiar și femeile cele mai moderne tolerează și sunt fericite cu distribuirea inechitabilă a treburilor casnice. Dar sunt fericite doar în cazul în care partenerul lor este capabil să le ofere și să le asigure un trai confortabil. 

Aceste rezultate pot fi interpretate în mai multe moduri: banii și viața confortabilă este ceea ce le face pe femei fericite. Pe de altă parte, în conformitate și cu alte cercetări antropologice, femeile sunt fericite dacă partenerul lor afișează un comportament masculin și acționează ca partenerul lor. 

Potrivit lui Wilcox, femeile cer de la partenerii lor să fie disponibili emoțional în schimbul treburilor casnice.

Trebuie să te gândești să îți ajuți partenera la cel puțin o parte din treburile casnice. Dacă partenera ta nu face singură toată treaba din casă, va fi mai fericită și mai relaxată. Chiar dacă nu știi să gătești și îi lași ei toată partea asta, ar trebui să o ajuți cu altceva în schimb. Coach-ul în relații, dr. Ruth Purple avertizează că un bărbat poate face o femeie fericită recunoscându-i eforturile și acționând într-un mod ignorant sau chiar făcând mișto de ea. (sursa: www.sexgen.ro)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Februarie 2013
Stire din Diverse : Bărbații nu mai sunt romantici
Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Diverse : Ce este o relație poliamoroasă?
Luni, 18 Februarie 2013
Stire din Diverse : Ce boli pot fi trate cu mult… sex
Pagina a fost generata in 2.5377 secunde