MCSI promite 240 de hotspot-uri până la sfârșitul anului

411
MCSI promite 240 de hotspot-uri până la sfârșitul anului - c3948f0d30ae46dbe4accafd392b3e46.jpg
Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI) a lansat, ieri, o licitație pentru instalarea unei serii de 200 puncte de acces gratuit la Internet wireless de bandă largă, care se vor adăuga altor 40, dintre care 11 deja instalate.
"Până la sfârșitul lunii octombrie, MCSI, prin intermediul celor două proceduri de cereri de ofertă, va pune la dispoziția cetățenilor 40 de hotspot-uri, 11 dintre acestea fiind deja instalate. Inițiativa MCSI este parte integrată a unui proiect mai amplu care presupune ca până la sfârșitul anului 2010 MCSI să instaleze 500 de hotspot-uri, din care 240 vor fi puse la dispoziție în cursul acestui an", se arată într-un comunicat al MCSI. "Acest proiect poate fi considerat un prim pas în procesul de implementare a Strategiei naționale de dezvoltare a serviciilor de bandă largă, luând în calcul faptul că unul dintre obiectivele acestei strategii este acela de dezvoltare a serviciilor de bandă largă la nivelul populației prin intermediul hotspot-urilor", se mai precizează în comunicatul Ministerului Comunicațiilor și Societății Infomaționale.
Cele 200 de hotspot-uri vor fi implementate în spații publice ușor accesibile cum ar fi centre universitare, centre culturale, piețe publice și parcuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6784 secunde