Meciuri de rugby pe plajă, la intrarea în stațiunea Mamaia

242
Dacă beach-volley-ul și fotbalul pe plajă sunt deja două discipline sportive consacrate, existând cam-pionate bine organizate și chiar echipe naționale, iată că, din spate, vin puternic nu numai handbalul, ci și rugby-ul practicat pe nisip.
Pentru cei care vor să-și încerce talentul în mânuirea balonului oval, lunea, mier-curea și vinerea, de fiecare dată de la ora 17.00, pe plaja din spatele Hotelului Malibu din Mamaia, se organizează meciuri de rugby.
"Profităm de sezonul estival și îi chemăm să joace rugby nu numai pe tinerii din Constanța, ci și pe turiști. Nu e nevoie să fie profesioniști, legitimați la un club. Îi provocăm în special pe amatori, chiar și pe cei neinițiați. Important este să vină să facă mișcare, mai ales că nu îi costă nimic. Dacă le va place, o să joace rugby toată viața", ne spune antrenorul Marian Nache, de la clubul Cleopatra.
Altfel, Mamaia s-a tran-sformat, pe perioada verii, în capitala sporturilor pe nisip. Naționala de fotbal a ținut piept Angliei, handba-liștii au urmat cursurile taberei estivale, iar oiniștii le-au reamintit turiștilor frumusețea sportului național.
În curând, vor avea loc turneele finale ale Cam-pionatele Naționale de volei pe plajă pentru cadeți, juniori și seniori, dar și demon-strații de lupte pe nisip, acestea fiind în vogă, în special, în stațiunile din sudul litoralului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 13 August 2009
Stire din Diverse : Blitz
Pagina a fost generata in 2.1537 secunde