Medici trimiși în JUDECATĂ, după ce un pacient diagnosticat greșit a MURIT

136
1
Medici trimiși în JUDECATĂ, după ce un pacient diagnosticat greșit a MURIT - judecator-1363872250.jpg
Trei medici din Buzău au fost trimiși în judecată de procurori, pentru ucidere din culpă, fiind acuzați că în iulie 2007 i-au pus unui pacient diagnostic greșit și i-au administrat tratament eronat sau nu i-au asigurat bolnavului îngrijirile corespunzătoare, bărbatul decedând, scrie realitatea.net.


Procurorii au stabilit că în 7 și 8 iulie 2007 medicul Rodica Sârbu de la Spitalul Județean Buzău l-a consultat la camera de gardă pe pacientul N.V. și i-a stabilit un diagnostic și un tratament eronate, fără să efectueze un minim de investigații paraclinice obligatorii, "care ar fi permis stabilirea unui diagnostic corect și instituirea unor măsuri terapeutice adecvate", atitudinea sa neglijentă ducând, în opinia procurorilor, "la complicații ulterioare grave".














Comentează știrea

Cresterea Prepelitelor
21 martie 2013
Prepelite

Cum poti castiga 3000 de euro lunar Crescand Prepelite intr-un spatiu de numai 20mp?Iata cum AFACEREA TA cu PREPELITE devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie.Detalii pe:www.crestereaprepelitelor.ro

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Doamnei doctor, cu multă dragoste…
Pagina a fost generata in 0.2147 secunde