Merele – afrodisiace pentru sexul frumos

85
Merele – afrodisiace pentru sexul frumos - mereafrodisiace-1411567608.jpg

Articole recomandate

Cercetările au demonstrat că merele, cunoscute pentru conținutul bogat în vitamine, stimulează apetitul sexual al femeilor. La această concluzie au ajuns cercetătorii italieni, care au observat o legătură între intensificarea funcției sexuale și consumul zilnic de mere.

În cadrul unui experiment, ale cărui rezultate au fost publicate în revista Archives of Gynecology and Obstetrics, oamenii de știință au testat 731 de femei sănătoase, cu vârsta cuprinsă între 18 și 43 de ani, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Participantele la experiment au fost rugate să prezinte un raport al consumului zilnic de mere și al obiceiurilor lor alimentare.

Apoi, acestea au fost împărțite în două grupuri, unul care mânca mere în mod regulat - peste un măr pe zi - și altul care nu consuma mere zilnic. După aceea, participantele la studiu au fost rugate să completeze un chestionar intitulat "Indexul funcției sexuale a femeii/ Female Sexual Function Index" (FSFI).

Chestionarul a inclus 19 întrebări referitoare la activitatea sexuală a participantelor la studiu, inclusiv frecvența și satisfacția generală

Acest studiu sugerează o relație potențială între consumul zilnic de mere și o sexualitate îmbunătățită în rândul populației noastre feminineconcluzia studiului realizat de cercetătorii italieni

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 25 Septembrie 2014
Stire din Diverse : Reguli alimentare de toamnă
Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Diverse : Cum să alegi o saltea bună
Marţi, 23 Septembrie 2014
Stire din Diverse : Dietă pentru vegetarieni
Pagina a fost generata in 2.612 secunde