Meserii care îți distrug sufletul

256
1

Articole recomandate

Puțini oameni se pot lăuda că au o slujbă de vis și mult mai puțini sunt mulțumiți întrutotul la locul de muncă. Fie că este vorba despre condițiile de muncă, salarii, șefi sau colegi neprietenoși, toți am trecut prin astfel de situații. Unele locuri de muncă vin, însă, la pachet cu glume răutăcioase sau activități care te sleiesc de puteri.

Femeia între bărbați sau bărbatul între femei

E greu să înfrunți singur furtuna, spun specialiștii unica.ro. Evident, este vorba de joburile în firme cu mulți angajați, unde se întâmplă să fii singurul exemplar dintr-un anumit sex, înconjurat de cealaltă tabără. Lăsând subiectul discriminării sau hărțuirii la o parte, deoarece aici ne referim la joburi normale și condiții legale de muncă, tot rămâne un mic disconfort. Gândiți-vă la un magazin de haine pentru femei, unde toate angajatele sunt femei, dar un singur agent comercial este bărbat. Sau cum ar fi să lucrezi ca secretară într-un service auto (Nu este loc de glumă, statistic, 97% din secretare sunt femei și 99% din mecanicii auto sunt bărbați). Nu are cum să fie plăcut și la un moment dat, cineva tot va face o glumă deranjantă. Ca să nu mai vorbim de meserii ca hair stylist (când ești bărbat heterosexual), sau constructor/inginer (când ești singura femeie pe un șantier în construcții). 

Comentează știrea

honda cbr f3 fairings
2 iunie 2014
honda cbr f3 fairings

The beaky front fairing gives the Ninja 1000 a crouched and restless feline profile that's ready to leap with all ferocity. The slats at the edges, the angular fuel tank, body panels draped in a mix of black and green. honda cbr f3 fairings http://hondavtxfairings.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Fun : Joburi râvnite de femeile acestor timpuri
Vineri, 23 Decembrie 2011
Stire din Social : Care sunt cele mai căutate meserii
Pagina a fost generata in 1.507 secunde