Mici secrete pentru a slăbi cu măsură

119
1
Mici secrete pentru a slăbi cu măsură - micisecreteslabire-1413816024.jpg

Articole recomandate

Se întâmplă, de cele mai multe ori, ca exact atunci când suntem mai porniți să slăbim, rezultatele să se lase foarte greu așteptate. Este momentul când forțăm nota, cu toate riscurile de rigoare. Total incorect! Iată și de ce! 

Potrivit nutriționistului Mihaela Bilic, nu este bine să slăbim dintr-o dată, iar pentru a slăbi… sănătos, consideră că se impune respectarea câtorva reguli simple, însă de bază: l Trebuie stabilite alimente interzise l Alimentația să fie fracționată în trei mese pe zi: mic dejun, prânz, cina și una-două gustări l Pentru o cură de slăbire rapidă, alimentele trebuie să se împartă în trei categorii: 1. alimente ce pot fi consumate – carne slabă, pește, legume proaspete, lapte și iaurt degresat, brânzeturi slabe; 2. alimente permise în cantitate limitată, dar obligatorii la o cură de slăbire rapidă: amidon și făinoase (pâine, orez, paste, porumb), legume cu amidon (cartofi, mazăre, fasole), mezeluri slabe, ouă, brânzeturi fermentate, unt și ulei vegetal, fructe; 3. interzise la o cură de slăbire rapidă: grăsimi, tocături, patiserie, dulciuri, alcool l Legumele, în special cele crude, sunt permise în cantitate nelimitată. Fructele sunt limitate la una-două bucăți pe zi (chiar dacă sunt naturale, sănătoase, fiind dulci, fructele îngrașă) l Produsele lactate concentrate tip cașcaval, brânză topită, datorită conținutului ridicat de grăsime (30-80%) vor fi evitate.

Comentează știrea

iulia
21 octombrie 2014
locuri sigure

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Diverse : De ce ar trebui să mâncăm și năut
Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Cum afli dacă te hidratezi destul
Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Cele mai prietenoase gustări
Vineri, 17 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Mâna de ajutor de la job
Joi, 16 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Ghivecele toamnei din grădina ta
Pagina a fost generata in 2.8888 secunde