Mineral Expo Mamaia 2013 - vedeta va fi un smarald de 8 kg

453
Mineral Expo Mamaia 2013 - vedeta va fi un smarald de 8 kg - smarald-1376314445.jpg
Între 15 și 18 august, Mineral Expo revine în stațiunea Mamaia cu cele mai în vogă bijuterii din cristale și pietre semiprețioase. Pe lângă acestea un smarald de 8,3 kilograme (cel mai mare adus până acum în România), va fi expus în holul central din Pavilionul Expozițional Mamaia. Despre frumoasa piesă de colecție, adusă din Brazilia, specialiștii spun că are aceeași calitate ca ultimele eșantioane extrase din minele de smarald ale Cleopatrei în secolul XIII.
Mineral Expo va fi deschis în intervalul orar 11.00 - 21.00, când vizitatorii vor putea admira cristale ca׃ beril, rubin, safir, diamant Herkimer, dioptaz, geode de ametist, citrin sau obiecte de décor din jad. Informații despre proprietățile fizice, metafizice sau indicațiile terapeutice ale fiecărei piese, vor fi furnizate în regim gratuit la fiecare stand. 


Sunt așteptați să participe energeticieni, practicanți ai cristaloterapiei, maeștri Reiki și geologi cu specializare în mineralogie. "Dacă despre smaralde purtate ca bijuterii se spune că au păstrat tinerețea și frumusețea reginelor, dacă verdele smarald este culoarea în vogă a anului, atunci organizatorilor Mineral Expo nu le rămâne decât să faciliteze relația doamnelor și nu numai cu această superbă piatră prețioasă", spune un organizator Mineral Expo Mamaia 2013. Intrarea la acest eveniment este liberă. 


Mihaela UNGUREANU
Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6467 secunde