On Clinic - soluția pentru sănătatea ta!

282
On Clinic - soluția pentru sănătatea ta! - onclinic-1375871889.jpg

Articole de la același autor

On Clinic Advanced Medical Institute este cea mai mare rețea internațională de clinici, având peste o sută de filiale în întreaga lume. Filiala din Constanța, situată pe B-dul Tomis, nr. 142 A, acoperă următoarele specializări: dermatologie, proctologie, varicologie, disfuncții sexuale, neurologie, ecografie și analize medicale. 




Astfel, în cadrul clinicii Proctoline se tratează hemoroizii și fisurile anale, clinica Varicoline este specializată în tratamentul varicelor dureroase, venelor inestetice și rănilor cauzate de diabet, clinica On le acordă pacienților tratamentul necesar pentru disfuncțiile sexuale masculine (impotență și ejaculare precoce), iar clinica Psoremiss are soluții pentru cei care au psoriazis sau alte probleme dermatologice. 


Cu o dotare de ultimă generație (de exemplu, unitatea medicală deține un aparat HAL-RAR Doplet, ce asigură o metodă revoluționară pentru tratarea hemoroizilor) și cei mai buni specialiști din domeniile lor, On Clinic este specializată în tratamente fără operație și fără internare! 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 August 2013
Stire din Diverse : Gheorghe Zamfir, în concert live
Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : Petrecere pe roți în Eforie Nord
Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : J Balvin, concert pe litoral
Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : CARGO vine pe litoral
Pagina a fost generata in 0.7162 secunde