Turism de odihnă și tratament, la Hotelul Hefaistos din Eforie Nord

367
Turism de odihnă și tratament, la Hotelul Hefaistos din Eforie Nord - hefaistos2eforienord-1375454254.jpg

Articole de la același autor

Pentru turiștii veniți pe litoral, dornici de o cură balneară, Hotelul Hefaistos din Eforie Nord (două stele) este destinația ideală. 
Aici se pot trata afecțiunile reumatismale ale aparatului locomotor, postreumatice, neurologice, ginecologice, dermatologice, respiratorii, dar și afecțiuni ale metabolismului. De asemenea, în stațiune, se aplică și tratamente cu medicamente românești: boicil forte, pell amar sau gerovital. 




Hotelul Hefaistos, prin serviciile de calitate și accesibile oferite, în condiții de două stele, asigură o ședere plăcută și relaxantă turiștilor pe litoralul Mării Negre. Situat în centrul stațiunii, la aproximativ 650 metri de plajă, Hotel Hefaistos se bucură de o amplasare privilegiată, fiind una dintre cele mai populare locații de cazare din Eforie Nord, și datorită raportului calitate/preț.


Hotelul Hefaistos dispune de o capacitate generoasă de cazare, putând acomoda 404 persoane în sezonul de vârf, în 195 camere duble și 7 apartamente spațioase, în parte complet renovate recent, la cele mai înalte standarde. Indiferent de varianta de cazare aleasă, vei avea la dispoziție frigider în cameră, TV cu program prin cablu, balcon și grup sanitar individual, dotat cu cabină de duș.


Prin restaurantul propriu, Hotel Hefaistos oferă turiștilor un meniu diversificat cu specialități românești și internaționale, clienții putând opta pentru pensiune completă la un preț accesibil prin bonuri valorice, disponibile la recepția hotelului. De asemenea, Hotelul pune la dispoziția clienților și un bar de zi și o terasă acoperită, destinații ideale pentru zilele toride de vară.
În sala de conferințe a hotelului, cu o capacitate de 70 locuri, se pot organiza diverse ședințe sau seminarii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : Petrecere pe roți în Eforie Nord
Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : J Balvin, concert pe litoral
Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : CARGO vine pe litoral
Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : The Mission din nou pe litoral
Pagina a fost generata in 1.2673 secunde