Complexul Colonadelor - punct de referință pe harta Constanței!

478
4
Complexul Colonadelor - punct de referință pe harta Constanței! - colonadelor4-1375453932.jpg

Articole de la același autor

Complexul Colonadelor are rețeta petrecerii unor clipe de neuitat și o aplică, cu succes, de ani buni, fiind în prezent un punct de referință pe harta Constanței. Nu se poate să ajungeți pe litoral și să nu vă opriți aici, pe terasa acoperită de o frumoasă boltă de iederă, pentru a vă răcori în zilele (și serile!) călduroase de vară. Iar dacă aveți de sărbătorit un eveniment deosebit, atunci unul dintre cele trei saloane special amenajate pentru nunți, botezuri sau alte evenimente, este cu siguranță alegerea pe care trebuie să o faceți.




Nota de rafinament, serviciile impecabile oferite de un personal profesionist caracterizează Complexul Colonadelor, dar punctele forte sunt produsele culinare și atmosfera creată prin programele artistice oferite în fiecare sfârșit de săptămână. 


Aici veți savura delicioasele bucate autohtone (și aveți de unde alege, având la dispoziție preparate din bucătăria diferitelor nații care coexistă în Dobrogea); sau poate sunteți adeptul specialităților gastronomice din bucătăria internațională: atunci veți fi plăcut impresionați de priceperea bucătarilor în a vă satisface poftele culinare. Neapărat, însă, trebuie să încercați prăjiturile preparate în patiseria complexului. Plăcintele dobrogene, baclavalele sau torturile de înghețată vă vor convinge să reveniți!
În egală măsură veți fi captivați de artiștii de pe scenă, care vă vor încânta, în fiecare sfârșit de săptămână, în cele mai diverse stiluri muzicale. 


TEN Hotel, parte componentă a complexului, este o unitate hotelieră de 4 stele, fiind amenajată cu multă eleganță, în stilul clasic. Aflat la doar cinci minute de mers pe jos de plaja Modern, hotelul este alegerea perfectă pentru cei care-și doresc o oază de liniște și relaxare. Mai mult, dacă nu vreți să vă lăsați acasă animalele de companie, trebuie să știți că se acceptă cazarea cu necuvântoare, cu mențiunea că este necesar un carnet de sănătatea pentru acestea. 


Pentru cei care doresc să-și petreacă un sejur în sudul litoralului, complexul dispune de o unitate hotelieră în Eforie Nord, TEN Hotel Union. Amplasat paralel cu țărmul mării, hotelul de 3 stele vă oferă o frumoasă vedere spre plajă, camere spațioase și dotări complete. Calitate și profesionalism - acestea sunt caracteristicile prin care Complexul Colonadelor vă va oferi o experiență inegalabilă!




Comentează știrea

RAJA CONSTANTA
10 august 2013
ALO HOTII DE APA

DOMNULE TERZI, MAI FURATI APA DE LA RAJA?

PRIMARIA EFORIE
10 august 2013
IMPOZITELE

DOMNULE TERZI, PARCA ZICEAI CA AI VANDUT HOTELUL DIN EFORIE UNUI MACHEDON, ATUNCI CAND TE-AM EXECUTAT SILIT.

SANIPIDUL
10 august 2013
CONTROL

DOMNULE TERZI, AI GRIJA CU MATERIA PRIMA CA, CAM PUTE, SE SIMTE DE LA POSTA ROMANA. VEZI PESTELE DE IERI CA ERA DEJA IN PUTREFACTIE.

SIF
10 august 2013
POLITIA ECONOMICA

DOMNULE TERZI, SPUNE-MI DACA AI RECUPERAT BANII DE LA BORIS PARPALA, SAU AI FACUT BLAT CU EL SI AI INCASAT BANII LA NEGRU?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : Petrecere pe roți în Eforie Nord
Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : J Balvin, concert pe litoral
Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : CARGO vine pe litoral
Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : The Mission din nou pe litoral
Pagina a fost generata in 0.6843 secunde