Mare atenție!

O nouă metodă de înșelătorie, descoperită la Constanța

298
O nouă metodă de înșelătorie, descoperită la Constanța - ccr1363596623-1375872454.jpg

Articole de la același autor

 Aveți mare grijă în cine vă încredeți. Acest lucru l-a avut de învățat și un cetățean din Constanța, care s-a trezit că a fost înșelat cu nu mai puțin de 7.000 de euro. Victima a încheiat, pe 21 ianuarie, un contract de închiriere pe un spațiu comercial situat în zona Complex Cazino Nord, din stațiunea Mamaia. La începutul sezonului estival, păgubitul a dorit să-și înceapă activitatea în spațiul închiriat, însă a avut o surpriză de zile mari. 




"Inculpatul nu avea niciun drept de proprietate sau de împuternicire din partea proprietarului de drept. Fapta a fost descoperită de partea vătămată la începutul sezonului estival 2013 ca urmare a dorinței  acesteia de a–și desfășura activitatea comercială în spațiul închiriat", precizează reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 


Astfel, bărbatul s-a trezit că i-a încredințat unui escroc 7.000 de euro, moment la care au fost sesizați lucrătorii de poliție. Inculpatul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3998 secunde