ATENȚIE la cumpărături! Află cum poți să fii păcălit de marile magazine

208
ATENȚIE la cumpărături! Află cum poți să fii păcălit de marile magazine - carrefourantoniadis101354181838-1358768411.jpg

Articole recomandate

Atenție la ce cumpărați. Multe dintre reducerile practicate de comercianți pot fi adevărate capcane. La Protecția Consumatorilor s-au strâns deja zeci de plângeri de la clienții care acuză că au fost înșelați în magazinele de îmbrăcăminte și supermarketuri.

Realitatea.net prezintă cazul unui client fidel, păcălit de magazinul de unde cumpărase diverse produse.


Laurențiu își face cumpărăturile din același hypermarket, de ani de zile. La sfârșitul săptămânii trecute însă, după ce a terminat cumpărăturile, bărbatul a constatat că pe bon i-a fost trecut un produs alimentar în plus.


De la casa de marcat, bărbatul a fost direcționat către biroul de recepție clienți. După ce i-au fost verificate produsele din coș și i-au fost restiuiți banii, bărbatul a cerut explicații.


Reprezentanții magazinului au dat vina pe o eroare a sistemului și au încercat să îl mituiască pe bărbat cu un cupon de cumpărături.


Cazul bucureșteanului însă nu este unul singular, iar autoritățile sfătuiesc consumatorii ca în această perioadă de reduceri, să fie foarte atenți atunci când ies la cumpărături. Să verifice etichetele produselor reduse, dar și bonurile fiscale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2502 secunde