Avarie RAJA. În aceasta seară, în intersecția de la Dacia se va circula cu dificultate

70
Avarie RAJA. În aceasta seară, în intersecția de la Dacia se va circula cu dificultate - avarielucrariraja134665620313558-1375872518.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii la conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Dacia, la intersecția cu bd-ul Tomis, S.C. RAJA S.A. Constanța va bloca, în această noapte, 7 spre 8 august 2013, în intervalul 22,30 - 06,00, traficul rutier pe cele două benzi din interiorul intersecției.




"Având în vedere îngreunarea circulației, dar și că traficul din aceasta zonă este destul de mare, s-a luat decizia remedierii acestei avarii în timpul nopții. Ne cerem scuze față de participanții la trafic din zona respectivă, dar aceștia trebuie să înțeleagă că S.C. RAJA S.A. Constanța va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite și va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt", precizează reprezentanții RAJA. Toate aceste lucrări nu afectează furnizarea apei potabile către populația din zonă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4241 secunde