Miss Diaspora va fi desemnată sâmbătă seara, pe scena de la Callatis

352
Miss Diaspora va fi desemnată sâmbătă seara, pe scena de la Callatis - d7d7085403aeb65a1c55781e89e29abf.jpg
Cele 19 participante la concursul Miss Diaspora din cadrul Fes-tivalului Callatis au îmbinat utilul cu plăcutul. Sosite încă de acum două săptămâni pe litoralul românesc, din diverse țări ale Europei, dar și din Statele Unite ale Americii, tinerele au intrat într-un program de pregătire care să le ajute în competiția de sâmbătă seară. Ele au beneficiat de toată atenția, de la ședințele de aerobic până la tratamentele corporale la SPA. Pe parcurs, tinerele au primit mai multe sfaturi utile legate de prestanță și rafinament de la Monica Grosu Tusac, soția lui Mihai Claudiu Tusac, primarul Mangaliei și fostă Miss Univers în 1995, care va fi și membră a juriului.
Și, ca să plece cu amintiri plăcute despre țara pe care unele dintre ele au văzut-o acum pentru prima dată, organizatorii le-au pregătit participantelor și un program de recreare. Astfel, fetele au fost la herghelia de la Mangalia, unde au călărit armăsarii nărăvași, dar au văzut și tunurile de la Muzeul Marinei din oraș. Totodată, ele au fost la un restaurant cu specific turcesc din stațiunea Neptun, unde au mâncat bucate tradiționale, și în Portul Turistic, unde s-au plimbat cu vaporașul. La final, toate s-au declarat impresionate de frumu-sețile Mangaliei și au promis că vor reveni cu drag la noi în țară.
Concursul care va desemna Miss Diaspora va avea loc în sâmbătă seară pe scena-scoică din Portul Turistic din Mangalia, cu începere de la ora 21,10. De asemenea, în această seară, vor cânta Costi Ioniță & Andreea & Lennox Brown, Ro-Mania, Distinto, Bandidos și Tony & Cross.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 August 2009
Stire din Diverse : Blitz
Pagina a fost generata in 2.1008 secunde