Mobilier pentru case mici. Iată ce obiecte sunt necesare

695
Mobilier pentru case mici. Iată ce obiecte sunt necesare - mobiliercasemicijpeg-1389358931.jpg

Articole recomandate

Nu este deloc ușor să găsești soluții bune de mobilier pentru case mici, sau pentru încăperi mici. Dar imaginația și câteva idei excepționale de la care poți pleca, te ajută să găsești cele mai bune soluții fie pentru piesele de mobilier absolut necesare într-o casă, fie pentru rezolvarea spațiilor de stocare.

Masa pliantă. Una din cele mai bune soluții de mobilier pentru case mici este masa pliantă. Este perfectă pentru bucătărie sau pentru camerele de zi mici. Când ai nevoie de ea o folosești, când nu, o poți strânge și depozita într-un spațiu mic.

Nu toată lumea are spațiu în casă pentru a-și amenaja un birou, dar toată lumea are nevoie de un spațiu de lucru în casă, așa că ai nevoie de mobilier pentru case mici și de unele improvizații.

O masă circulară (pe care o poate face orice tâmplar priceput) rezolvă foarte ușor problema. Ideea este una din cele mai bune soluții de mobilier pentru case mici, devine birou într-o secundă, iar pliată este un mic spațiu de depozitare, sau noptieră.

Masa agățată în perete. Există și o a doua variantă pentru mobilarea unui spațiu mic: masa agățată în perete. Economia de spațiu și utilitatea sunt evidente.

Piesele de mobilier de tip otoman. Canapelele de tip otoman sunt extrem de potrivite pentru camerele de zi. Sunt măsuțe de cafea, sunt suport pentru picioare dar și scaune, la nevoie. Otomanul este una din piesele ideale de mobilier pentru case mici pentru că îți oferă pe lângă multifuncționalitatea evidentă a obiectului și un generos spațiu de depozitare.

Etajere. Colțurile dintr-o cameră sunt în general spații neutilizate și asta în condițiile în care într-o casă mică este maximă nevoie de spații de depozitare. Poți câștiga spațiu cu mobilier pentru case mici ideal pentru zona de colț. Etajerele sunt ideale, sunt moderne, se încadrează foarte bine în orice fel de decor și nu aglomerează vizual spațiul.

(Sursa: casa-gradina.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Parfum pentru cameră,  făcut chiar de tine
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Biroul de acasă. Idei de amenajare
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Arta de a-ți parfuma casa de sărbători
Sâmbătă, 28 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Pompierii, în alertă! Arde o casă!
Pagina a fost generata in 1.6899 secunde