Concurs Moș Nicolae a venit la comunitatea germană din Constanța cu... membri noi

431
Moș Nicolae a venit la comunitatea germană din Constanța cu... membri noi - 543fa4148fc79d81296841c29cfd7647.jpg
La sfârșitul săptămânii trecute, membrii Forumului Democrat German din România - filiala Constanța au deschis seria manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă. Chiar dacă mai târziu cu o săptămână, germanii l-au primit sâmbătă dimineață, așa cum se cuvine, pe Moș Nicolae.
Organizatorii au pregătit un program artistic deosebit, invitați de seamă fiind membrii Corului Facultății de Arte a Universității "Ovidius". Tinerii artiști au încântat audiența cu numeroase colinde românești, dar și din repertoriul internațional. Și de această dată, responsabil pentru programul pregătit cu profesionalism care a încântat audiența a fost lectorul universitar Luchian Ionescu, un apropiat al comunității germane din Constanța. Nu au lipsit, așa cum era și firesc, nici colindele nemțești, interpretate și anul acesta de corul de femei al Forumului Democrat German - filiala Constanța.
Într-o autentică atmosferă de sărbătoare, membrii comunității germane din Constanța s-au bucurat așadar deopotrivă de debutul sărbătorilor de iarnă și de prima ninsoare. Iar Moș Nicolae nu a venit cu mâna goală la comunitate, ci a adus anul acesta cu el doi membri noi. Așa cum ne-a declarat Walter Rasttater, președintele Forumului Democrat German - filiala Constanța, este vorba despre Karl Robert Perko, artist plastic din Germania, care s-a stabilit de curând la Mangalia, și de Andrei Sânpetru, un tânăr medic constănțean, care deși nu are origini germane este vorbitor de limbă germană și îndrăgește poporul lui Goethe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Decembrie 2009
Stire din Diverse : Ficăței cu mămăliguță
Sâmbătă, 12 Decembrie 2009
Stire din Diverse : Joaca e o treabă serioasă de copil!
Pagina a fost generata in 3.7881 secunde