Nicolas Sakozy, către un jurnalist: Îți sparg fața!

271
Nicolas Sakozy, către un jurnalist: Îți sparg fața! - 8da4a70c0650cf35bd080c1a339a8469.jpg
Nicolas Sarkozy s-a săturat să se vorbească urât despre soția lui. Ajuns la capătul nervilor, președintele francez l-ar fi amenințat pe editorul unei publicații că-i "sparge fața", dacă mai scrie urât despre Carla Bruni, se arată într-o nouă biografie a liderului francez. Se pare că jurnalistul ar fi numit-o pe soția președintelui "devoratoare de bărbați", relatează Antena3.ro.

Scandalul ar fi pornit de la un articol publicat de Le Point, care oferea "24 de sfaturi pentru Sarkozy, înainte de căsătoria cu Carla Bruni". Unul dintre sfaturile pentru liderul francez era să nu îi facă cunoștință soției sale cu Barack Obama, cu fiii lui, sau cu orice alt bărbat seducător.

"Acest articol este o mizerie și ar trebui să-ți sparg fața pentru că l-ai scris", i-ar fi spus președintele Sarkozy jurnalistului francez care, la rândul său, a întrebat: "Mă amenințați, domnule Sarkozy?".

"Da, pentru că meriți. Și nu știu ce mă oprește să te lovesc", a răspuns liderul francez.

"Nu aveți de ce să vă simțiți insultați, nici dumneavostră, nici Carla Bruni" ar fi replicat editorul.

"Sunt covins că v-ați enerva foarte tare dacă aș scrie și eu că soția dumneavoastră este o femeie ușoară care se culcă cu toată lumea și care ar vrea să facă sex cu copiii dumneavostră", ar mai fi spus Sarkozy.

Carla Bruni Sarkozy, în vârstă de 43 de ani, a căpătat reputația unei femei ușoare, după o serie de relații amoroase cu Mick Jagger, Eric Clapton și Donald Trump.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6444 secunde