Noi detalii iPhone 5: carcasă metalică și ecran de 4 inch

276
Noi detalii iPhone 5: carcasă metalică și ecran de 4 inch - 67ac9b8011152bc8ac076d2d3624df7f.jpg
Pe măsură ce timpul trece apar tot mai multe detalii despre viitorul iPhone 5. Dacă intenționați să va achiziționați unul sau pur și simplu vreți să fiți la curent cu ultimele produse ale Apple, iată ce scrie 9to5mac.com, potrivit Money.ro.
În privința designului se pare că iPhone 5 va semăna cu predecesorul său, iPhone 4, cu excepția materialului carcasei și a ecranului. Deși inițial s-a spus că iPhone 5 va avea o carcasă-spate metalică puțin curbată, se pare că în cele din urmă aceasta va fi plată. Materialul este necunoscut până în momentul de față.

De asemenea, se pare că și poziția antenei va rămâne nemodificată, asta după ce zvonurile din ultima vreme susțineau că problemele de recepție ar putea determina Apple să îi schimbe amplasamentul.



Potrivit 9to5mac, care citează Digitimes, ecranul ar putea avea o mărime de 4 inch care se va întinde dintr-o parte laterală în cealaltă, fără a fi delimitat de margini. Despre elementele hardware nu se știe, până în prezent, decât ca acesta va deține un procesor identic cu cel al iPad-ului, adică un Cortex dual-core.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 22 Martie 2011
Stire din Diverse : Renault 5, legenda renaște
Pagina a fost generata in 1.5537 secunde