La Mangalia

Noi lansări în cadrul Târgului estival de carte

336
Iubitorii de carte sunt așteptați și spre sfârșitul aceste săptămâni, la Mangalia, în parcul Cercului Militar, acolo unde încă de pe 16 iulie are loc Târgul estival "Carte la nisip".

Evenimentul, ajuns la cea de-a XX-a ediție, a avut prevăzut în programul său lansări de carte și sesiuni de autografe în fiecare week-end.

Până la această oră au lansat cărți în cadrul festivalului de la Mangalia, nume precum Emilia Dabu, George Șerban, Mircea Cărtărescu, Grigore Cărtianu, Gabriel Nicolae, Dora Romanescu, Ana Ardeleanu, Robert Dincă și Ion Bolba.

Vineri, la ora 20.00, turiștii și mangalioții sunt așteptați la lansarea a însă două cărți, prima semnată de Domnița Ștefănescu, "11 ani din Istoria României", iar cea de-a doua, de Alex Ștefănescu, "Bărbat adormit în fotoliu".

Sâmbătă, de la ora 19.00, este rândul altor scriitori, Marian Moșneagu, Adrian Georgescu și Radu Paraschivescu, cu titluri precum "Elita Marinei Regale Române în rezistența anticomunistă", "Câteva sfârșituri de lume", respectiv "Fluturele Negru".

Pentru duminică, începând cu ora 19.00, este programată festivitatea de închidere, dar și un recital de muzică folk, în interpretarea lui Radu Crăciunescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1407 secunde