Concurs FC Farul a remizat (2-2) în amicalul cu Săgeata

1167
10

Articole de la același autor

Divizionarele secunde FC Farul Constanța și Săgeata Năvodari au terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), partida amicală de ieri dimineață, ambii tehnicieni formându-și deja o impresie asupra potențialului loturilor.

Disputat pe terenul "Voința" din Com-plexul Sportiv "Badea Cârțan", meciul dintre FC Farul și Săgeata a reprezentat un bun test pentru ambele formații și s-a încheiat la egalitate, 2-2. Săgeata a condus la pauză cu 1-0, grație reușitei lui Zaharia, dar, după pauză, Farul a preluat conducerea, prin golurile marcate de Badea, din penalty, și Paraschiv. Scorul final l-a stabilit Gheară, în prelungiri.

După meci, antrenorul Farului, Marian Pană, a declarat că și-a atins obiectivul prin acest joc, în sensul că s-a edificat asupra potențialului echipei.

"Suntem pe drumul cel bun, Farul este o echipă tot mai compactă, jucătorii alergă din ce în ce mai mult", a explicat tehnicianul, adăugând însă că este foarte posibil să se renunțe la unii dintre fotbaliștii aflați în probe: "Tragem linie, iar de mâine (n.r. - astăzi), voi păstra doar jucătorii pe care mă pot baza. Nu țin morțiș să mă impresioneze vreun jucător, ideea este să formăm o echipă capabilă să se lupte. Dacă vor fi jucători care se remarcă prin execuții personale, cu atât mai bine".

De partea cealaltă, antrenorul Săgeții, Constantin Gache, a spus că echipa sa are nevoie de întăriri.

"Suntem în faza căutărilor, atât în ceea ce privește sistemul, cât și relațiile de joc. Avem mare nevoie de întăriri și, cu certitudine, vor mai pleca jucători, alții vor veni, lista este deschisă. În ceea ce-l privește pe Sorin Chițu, el este sub contract cu noi și face parte din lot. Personal, consider că a făcut o mare greșeală că nu a jucat în meciul de baraj, cu Voința Sibiu", a explicat Gache.

v v v

FC Farul: repriza I: Cernea, Nițescu, Nicolau, L. Dobre, L. Ștefan, Ștefoi, Lupu, Stăncioiu (min 45, Badea), Sascău, Ciobanu, Pătulea; repriza a II-a: Măcelaru, I. Călin (min 95, Husein), Buzea, Nicolau (min 107, Chehaia), L. Ștefan, Sascău (min 96, Epure), Ștefoi (min 96, Radu Oprea), Badea (min 72, Stăncioiu, min 100, Păduraru), Lupu, Ciobanu (min 85, M. Tănasă), Pătulea (min. 85, Negruț; min. 110, Paraschiv).

Săgeata: repriza I: Olteanu, Mișe-lăricu, Goșa, Popa, Bold, Crețu, Vaștag, Constantin, Vezan, Jianu, Zaharia; repriza a II-a: Gordin, Mișelăricu, Gheară, Fl. Popa (min 105, Șamata), Costachi, V. Apostol, Liviu Mihai II, Vezan (min 80, M. Gheorghe), Zaharia (min 90, Șicu), Chițu. 

Comentează știrea

farul 96
4 august 2011
farul

farul a jucat binisor dar mai are nevoie de jucatori adevarati nu de teste. asa cum e acum nu poate promova ci va termina pe locul 7 sau 8. sa nu ne facem iluzii sa nu avem deziluzii cum zice regele hagi. viitorul e mai solida ca farul trebuie sa recunostem.

farul 95
4 august 2011
nu binisor, e jale

bat pariu ca farul retrogradeaza in liga 3. nu va bucurati pentru un egal cu navodariul. aia au luat meciul la futui masa. cand se va juca pe puncte si farul nu va putea sa bata pe nimeni, atunci sa tragem concluzii

suporter fc farul
4 august 2011
Farul 95 = Ianis Hagi

Parca stiam ca minorii nu au voie sa parieze, dar chiar si asa vei pierde pariu :)

farul 95
4 august 2011
suporter fc farul...

:)))) stai fara grija ca nu pierd niciun pariu. farul nu are nicio sansa, in timp ce viitorul are sanse reale sa promoveze in liga1.

suporter
4 august 2011
farul

Ce treaba are Ianis Hagi cu Farul? Baiatul are valoare, dar e prea mic, e bun la Academia familiei. Farul ar trebui sa il aduca pe Gerlem, singurul conducator de joc care stie fotbal si e pe tusa la Vaslui.

suporter fc farul
4 august 2011
Dani Chigou e tot liber de contract

A jucat in Serie A si a fost dat afara de Ion Marin Sapaliga fiindca a ratat un penalty la victoria Farului contra Daciei Mioveni scor 3-2, desi tot Dani a marcat golul victoriei in fianlul partidei. Acum Dani Chigou e liber de contract, dar nu are niciun oficial de la Farul, ochi pentru el !!!

suporter fc farul
4 august 2011
Viitorul are ziarul sau si anume Telegraf

Nu mai cere atentie si pe acest site, Ianis !!! Cati ani are FC Viitorul Ovidiu ??? In loc sa va faceti publicitate la TV, injurati pe celelalte forumuri pe FC Farul 1920 Constanta, fiindca voi nu aveti 90 de ani de existenta si vreti fortzat atentia celorlalti suporteri. Faristi adevarati raman langa Farul chiar si in liga 5-a, in timp ce suporterii pasageri, vin si pleaca cum bate vantu sau la ce echipa le ofera de baut !!!! Aveti ziarul si forumurile vostre in Telegraf si in celelalte 2-3 ziare bucurestene si in Presa din Ovidiu,laudati-va acolo performantele regelui Hagi si nu va mai laudati pe ziarul spornsor al Farului, Lauda de sine nu miroase a bine !!! Ai inteles Ianis ?

farul 95
4 august 2011
pt suporter fc farul

din pacate, pe teren nu joaca traditia si nici istoria. farul aproape ca nu mai exista, voi nu vedeti? si ce ati facut pt asta? in timisoara s+au adunat 30.000 de oameni in piata cand au retrogradat clubul, noi nu suntem in stare sa ne adunam 100 in fata primariei sa+i cerem lui mazare sa ajute echipa.

G
4 august 2011
suporter ingrijorat

Cred ca nu gresesc cand spun ca Farul nu a castigat niciun amical in aceasta vara. Nu sunt tocmai relevante rezultatele amicalelor, dar nici de neglijat. Cred ca lipsesc 3, 4 jucatori cu experienta primei ligi. Ne-ar fi ajutat mult in indeplinirea obiectivului, promovarea, insa se pare ca nu sunt bani pt ei. Pacat. PS: Mai trist mi se pare ca la meciurile Farului de acasa nu vor fi prezenti nici macar 10% din oamenii care au venit sa vada Steaua la Constanta...

giani
4 august 2011
baietii trebuie incurajati

trebuie sa fim cu totii alaturi de echipa. uniti putem avea rezultate

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0057 secunde