Astăzi, de la ora 11.00, pe terenul "Voința"

FC Farul își testează forțele cu Săgeata Năvodari

1525
13
FC Farul își testează forțele cu Săgeata Năvodari - fotbal-1312318212.jpg

Articole de la același autor

Săptămână importantă pentru fotbaliștii de la FC Farul Constanța, care, în decurs de numai patru zile, vor susține
două meciuri amicale, cu Săgeata Năvodari și CS Eforie. După aceste teste, se va trage linie.

FC Farul Constanța susține, astăzi, primul meci de pregătire al săptămânii, în compania tot a unei divizionare secunde, Săgeata Năvodari. Partida are loc, de la ora 11.00, pe stadionul "Voința" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan".
Cel de-al doilea test este programat pentru sâmbătă, adversară fiind o echipă de Liga a III-a, CS Eforie. Cel mai probabil, jocul va fi găzduit tot de o arenă din "Badea Cârțan", ora de start nefiind însă stabilită.
"Vom decide unde și când vom juca amicalul cu CS Eforie după tragerea la sorți a programului din campionat, dar tindem tot către stadioanele Voința sau ITC. Sunt două teste importante pentru jucătorii aflați, momentan, în pregătire cu noi, pentru că, la final, vom trage linie și vom anunța cine merită și cine nu să mai rămână la Constanța", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele FC Farul, Marcel Lică, care a asistat la antrenamentul de aseară al "marinarilor".

Ieri, în ședința Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, a fost aprobată componența seriilor Ligii a II-a.
FC Farul este repartizată în Seria I, alături de Victoria Brănești, Săgeata Năvodari, Delta Tulcea, Dunărea Galați, CS Otopeni, FC Botoșani, FC Viitorul Constanța, Astra II Giurgiu, FC Snagov, Dinamo II București, CF Brăila, Gloria Buzău, Politehnica Iași, FCM Bacău și Callatis Mangalia.
"Este o serie cu multe echipe puternice, dar obiectivul nostru rămâne clar: promovarea. În opinia mea, principalele contracandidate vor fi Tulcea, Viitorul, Botoșani și Poli Iași", a spus Marcel Lică.
Iată și componența Seria a II-a: FC Timișoara, Gloria Bistrița, FC Bihor Oradea, ALRO Slatina, CSM Râmnicu Vâlcea, UTA Arad, Arieșul Turda, Gaz Metan CFR Craiova, Unirea Alba Iulia, FC Argeș Pitești, Mureșul Deva, Juventus București, Chindia Târgoviște, CSM Slatina, Luceafărul Oradea și FC Maramureș Baia Mare.

În Liga a III-a, reprezentanta județului nostru în competiție, CS Eforie, a fost repartizată în Seria a II-a, alături de Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călărași, Rapid II București, FC Voluntari, CS Tunari, CS Balotești, Phoenix Ulmu, Comprest GIM București, Lindab Ștefănești, Viitorul Axintele, Conpet Cireșu și Eolica Baia.



Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
farul 95
3 august 2011
retrogradare

farul de astazi nu are decat sansa retrogradarii. este una dintrele cele mai slabe echipe din istoria constantei. nu merita sa mai joace pe farul. viitorul ar trebui sa primeasca arena din primaverii pentru ca este o echipa cu perspective. ar fi culmea ca adunatura de la farul sa joace in liga 4 pe farul iar viitorul sa joace in liga 1 la ovidiu.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

ultras
3 august 2011
l-am vrut pe giani, avem giani

restul e tacere

suporter fc farul
3 august 2011
Pentru farul 95

"farul de astazi nu are decat sansa retrogradarii. este una dintrele cele mai slabe echipe din istoria constantei. nu merita sa mai joace pe farul. viitorul ar trebui sa primeasca arena din primaverii pentru ca este o echipa cu perspective. ar fi culmea ca adunatura de la farul sa joace in liga 4 pe farul iar viitorul sa joace in liga 1 la ovidiu." Mai Ianis Hagi, termina odata cu Viitorul Tau, du-te pe forumul vostru din Ovidiu si lasa-ne cu viitorul tau. Nu avem nimic cu voi, dar nu mai cersiti Stadionul Farul, si construiti-va voi alt stadion in Ovidiu !!!

farul 95
3 august 2011
pentru suporter fc farul

mai baiatule, stadionul asta nu e al lui farul, ca nu a venit masa lui giani cu el de acasa. este al orasului constanta, este al constantentilor, iar constantenii merita sa vada fotbal de calitate aici, nu infrangerile farului din viitoarele ligi 3 si 4. stadionul, care momentan poarta numele farul, ar trebui sa gazduiasca echipele care intr+adevar reprezinta constanta in competitii sportive, cum ar fi liga 1 sau cupele europene. farul poate juca in liga 4 si la valu lui traian sau pe stadionul de la gara

unu
3 august 2011
...

Mi se pare si normala situatia de la club, mi se pare normal ca nimeni nu vrea sa bage bani intr-o echipa care nu mai este iubita in Constanta. FC FARUL, din pacate, chiar daca ne este jena sa recunoastem, se stinge, in momentul de fata nici nu stiu cum de mai evoluam in liga a 2-a ...

unu
3 august 2011
...(continuare)

Cand vezi ca atunci cand joaca sTEAUA pe stadionul FARUL, se joaca cu 15.000 de suporteri, care incurajeaza echipa ciobanului, iar cand joaca FARUL sunt 50 de insi care isi sustin echipa, indiferent de rezultate, cum sa vina cineva sa bage bani la FARUL? Cat despre frustratii care comenteaza pe forum, si la stadion uita sa mai treaca, sau despre astia de tineti cu viitorul, sageata, steaua si alte echipe, le uram multa mui..(sanatate) si sa ne maseze statiunea aia din Croatia ;)

farul 95
3 august 2011
pt unu

tinere, ceea ce spui tu este ceva de genul "cine a fost primul, oul sau gaina?" pai cum sa iti vina zeci de mii de spectatori cand joaca farul cand echipa de suflet a constantei a ajuns o adunatura de necunoscuti, care nu sunt in stare sa bata o echipa din liga3? ce sa vada zecile de mii de spectatori la stadion cand joaca farul? logica te tradeaza prietene. lucrurile stau tocmai invers. mai intai sa vina cineva sa investeasca bani (nu ca flausatul asta de giani care a venit la pomana aici), sa faca o echipa competitiva (asa cum se intampla la cluj, galati, ploiesti etc) si vor veni si spectatorii la meciuri. iti reamintesc cand juca farul indivizia A ca la stadion veneau mii de oameni. acum, de ce sa mai vina?

suporter
3 august 2011
pt farul

cea mai slaba echipa pe care am vazuto este cea de acuma nu exista legaturi intre jucatori si mai ales sa joci cu libero post creat pentru fundasul ala chel care il cheama nae,cum poti sa vi si sa spui catu vrei sa promovezi.oricum fotbal nu se mai joaca de mult pe aici pe aici prin primaveri cam de anul trecut cand fotbalisti jucau pe posturi inventate de antrenori precum butoiu acum si cu pana marian este aceiasi treaba,mare pacat de clubul asta .se vorbeste mai sus in mesaje ca va veni lumea la stadion de unde frate si ce sa vada .asta e oricum aici in constanta singura echipa care va conta pe toate planurile va fi viitorul,o echipa umflata si ajutata de toata lumea.

suporter
3 august 2011
sustineti echipa

isi dau uni k parerea asa aiurea ...dar vad k nu au habar de nimic...se vede clar o schimbare la jocul farului sa vazut clar prima repriza azi in jocul k sageata k vor sa faca ceva si muncaesc pt asta.aveti pretenti sa joace in echipa si sa se faca legaruri intre jucatori...cum sa se faca legatura intre jucatori cand ei sunt schimbati de la tur la retur si tot asa ..nu le acordati macar putina incredere,.cik sunt multi faristi ,,care se dau drept faristi si comenteaza aici k jucatorinu sunt buni de nimic dar ei sunt k hagi 100 la 100...vedeti va de viitorul vostru...forta farul...

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1168 secunde