Nu ai fost încă la ski? Acum e momentul. Prețurile sunt la jumătate

254
Nu ai fost încă la ski? Acum  e momentul.  Prețurile sunt  la jumătate - vacanatafond-1357916054.jpg

Articole de la același autor

Nu toată lumea și-a petrecut Crăciunul sau Revelionul departe de casă, poate și pentru că prețurile în acea perioadă sfidează, cel puțin în România, în foarte multe dintre cazuri, bunul simț. Cu banii pe care îi plătește un român pentru un sejur la Poiana Brașov, spre exemplu, de sărbători se poate petrece chiar și o săptămână în capitalele lumii.


Chiar dacă de luni, 14 ianuarie, copiii se întorc în băncile școlilor, gândul la o vacanță mică, fie ea și de week-end, tot rămâne, mai ales că abia acum ofertele sunt cu adevărat tentante, iar operatorii din turism lasă din prețuri mai mult de jumătate.

Iată spre exemplu o ofertă interesantă de petrecere a cinci zile la schi la Păltiniș cu 110 euro. În acești bani intră cinci nopți de cazare, cinci zile de skipass, instructor de schi sau snowboard pentru trei ore pe zi, precum și echipament de schi.

Dacă reușiți să formați un grup de minim 20 de persoane, puteți beneficia de două nopți de cazare la Bran, cu demipensiune, la 190 lei. La Cabana Schiorilor din Predeal se oferă cinci nopți de cazare la 99 euro, iar la Moeciu, patru nopți de cazare cu mic dejun inclus se oferă la 320 lei.

Tot patru nopți de cazare cu mic dejun și acces gratuit la toate facilitățile unui hotel din Gura Humorului, respectiv fitness, saună, jacuzzi și hammam vă sunt oferite la 88 euro de persoană. Această din urmă procedură - hammam - este ultima fiță de tip SPA. Numit baie turcească ori saună umedă, funcționează pe un principiu diferit față de sauna uscată - temperatura din încăpere fiind mult mai scăzută (40°C față de 100°C în cazul saunei uscate) și umiditatea ajunge chiar la 100%. Aburii sunt injectați în încăpere prin duzele aflate în pereții banchetelor. La sauna uscată, încăperea este încălzită prin intermediul pietrelor fierbinți care degajă căldură.

O alt fel de ofertă, pentru șase nopți de cazare cu mic dejun am găsit pentru un sejur la Geoagiu Băi contra sumei de 399 lei care include și tratament.

Având în vedere că la Bansko ori Razlog, în Bulgaria, ne putem caza și cu 13 euro pe noapte, iar acolo zăpada este din abundență și cu puțin noroc găsim loc și la hotel de cinci stele, rămâne să alegeți dvs. care este cea mai avantajoasă cale de petrecere a unui week-end în alt decor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Chișinău, fratele nostru de peste Prut
Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Elevii intră în vacanță
Joi, 20 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Elevii intră în vacanță
Pagina a fost generata in 0.3931 secunde