Obiectiv pe care nu trebuie să-l ratați: Peștera Sfântului Andrei

59
Obiectiv pe care nu trebuie să-l ratați: Peștera Sfântului Andrei - sfandrei2-1405940010.jpg

Articole de la același autor

Dacă plănuiești să ajungi pe litoral vara aceasta, trebuie să incluzi pe lista atracțiilor turistice pe care vrei să le vizitezi și Mânăstirea Peștera Sfântul Andrei. Este considerată primul lăcaș de cult creștin din țara noastră și poarta de pătrundere a credinței creștine în România.

În acest loc, Sfântul Andrei a botezat și a sfințit preoți și diaconi și a predicat cuvântul lui Iisus Hristos. Odată ce intri în peștera unde a trăit o viață întreagă Apostolul, vei simți cum te învăluie o liniște sufletească. Icoane ce îl întruchipează pe Sfântul Andrei, patul său pe care te poți așeza și lumânările care stau mereu aprinse îți redau o stare de eliberare din stresul personal și te fac să uiți de agitația orașului.

Dacă alegi să te rogi în biserică, te vei descărca emoțional și vei pleca cu o liniște sufletească și pace interioară. În apropierea peșterii, se găsește și un cunoscut izvor de apă. De altfel, se crede că apa acestui izvor ar avea și puteri tămăduitoare, aspect ce îi atrage pe credincioșii ce sosesc aici într-un număr extrem de mare pentru a se închina la Moaștele Sfântului Andrei.

Complexul monahal se află în comuna Ion Corvin și se poate ajunge pe DN 3 Constanța - Adamclisi - Ion Corvin.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 20 Iulie 2014
Stire din Diverse : Vino și câștigă Popica Oranj!
Duminică, 20 Iulie 2014
Stire din Diverse : Plaja, locul ideal pentru sport
Pagina a fost generata in 1.3312 secunde