Concurs Oferte inedite: cumperi ochelari și primești ojă

686
Oferte inedite: cumperi ochelari și primești ojă - mamaiaochelarisoare87-1310758838.jpg





Canicula nu va "slăbi" litoralul până duminică, după cum anunță meteorologii, astfel încât comercianții s-au gândit să sară în ajutorul turiștilor, oferindu-le diverse oferte în ceea ce privește ochelarii de soare. La fiecare tarabă, a fiecărui comerciant vezi câte ceva nou.
La intrare în stațiunea Mamaia prețul ochelarilor de soare variază între 10 și 20 de lei. Spre plajă, comercianții încep să apară cu oferte pentru a le lua și mica vânzare competitorilor. Oferta sună tentant, prețurile sunt avantajoase, cinci, șapte și 15 lei încât "ia ochii" turiștilor: "La fiecare produs cumpărat primești un cadou".
"Am vrut să facem ceva mai diferit de ceilalți. Să le oferim turiștilor alte oferte" mărturisește o comerciantă pentru "Litoral".
Dacă vei cumpăra o pereche de ochelari poți primi o ojă/fard de pleoape/gloss la alegere, la două perechi de ochelari primești ojă/fard de pleoape/gloss și o pereche de cercei, iar la trei perechi de ochelari cumpărate, pleci acasă și cu ojă/fard de pleoape/gloss, cercei și o a patra pereche de ochelari gratis. Cadoul îl primești numai dacă vei cumpăra o pereche de ochelari la șapte lei,15 lei sau două perechi de ochelari la cinci lei. Oferta continuă și spre mijlocul stațiunii, unde dacă scoți din buzunar 45 de lei a doua pereche de ochelari o primești la jumătate de preț.
Mădălina CIUPERCĂ

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Prima strigare pentru vacanța de Paște
Pagina a fost generata in 1.3391 secunde