Care sunt cele mai ieftine oferte turistice din străinătate, de 1 Mai?

6656
Care sunt cele mai ieftine oferte turistice din străinătate, de 1 Mai? - 1d37a5dbfe83e82d895e4aa91332f2c3.jpg

Articole de la același autor

Există mai multe vești bune pentru constănțenii care vor să-și petreacă mini-vacanța de 1 Mai în afara țării. Potrivit agențiilor de turism, prețurile sunt neschimbate față de aceeași perioadă a anului trecut. În plus, pentru a atrage cât mai mulți clienți, în pachetele turistice sunt incluse mai multe gratuități. Spre exemplu, în multe din ofertele din 2010, turistul nu mai plătește taxele de aeroport.

Ofertele de 1 Mai nu au întârziat să apară nici în acest an. Bulgarii au cele mai variate oferte, însă nici turcii și grecii nu sunt departe. De asemenea, există și pachete turistice la prețuri avantajoase pentru destinații precum Italia, Irlanda și Ucraina.
Astfel, un sejur de două nopți la Balcic, în Bulgaria, la hotelul de trei stele Lotos costă 48 de euro de persoană. Pachetul include pe lângă cazare, mic dejun și cină, masa festivă de 1 Mai, DJ și program de divertisment în restaurantul struc-turii de cazare. Există și reduceri din tariful de bază pentru copii, care pornesc de la 25%, în cazul adolescenților între 12 și 17 ani.
În stațiunea Nisipurile de Aur puteți găsi cazare la prețuri și mai mici. Un pachet all-inclusive de două nopți, la hotelul de trei stele Royal, într-o cameră dublă cu vedere la mare costă 30 de euro de persoană. La unitatea de cazare din stațiunea bulgară vei avea acces gratuit la piscină, precum și la terenurile de sport și de agrement destinat copiilor.
Pentru cazarea la un hotel de patru stele din aceeași stațiune bul-gară plătiți doar cu câțiva euro mai mult, față de o unitate de trei stele.
Dacă doriți să petreceți începutul lui mai vizitând cât mai multe destinații, puteți să alegeți pachetul de 1 Mai la Marea Egee, cu o durată de șase zile. Traseul cu autocarul începe de pe 29 aprilie, din București. În a doua zi veți ajunge la Salonic și de acolo o să vizitați regiuni precum Paralia Katerini, Atena, insula Skiathos și muntele Olimp. Cazarea la hoteluri de trei stele, cu mic dejun, costă între 80 și 100 de euro. Tariful nu include asigurarea medicală și intrările la obiectivele turistice.
Pentru un pachet de trei nopți de 1 Mai, cu demipensiune, în Halkidiki, Grecia, la hotelul de patru stele Blue Dolphin, plătiți 90 euro de persoană.
De asemenea, puteți opta și pentru o vacanță prelungită în Turcia, la începutul lui mai. Un circuit turistic de opt zile pe coasta turcească la Marea Mediterană costă 300 de euro de persoană. Tariful include cazarea la hoteluri de trei stele cu mic dejun, transportul cu feribotul, precum și vizitele și tururile la diferitele obiective turistice.
Pentru destinații mai îndepărtate, trebuie să plătiți mai mult. Spre exemplu, între 30 aprilie și 3 mai 2010 puteți opta pentru un sejur în Dublin la prețul de 250 de euro de persoană. Serviciile incluse în tarif sunt transportul cu avionul și trei nopți de cazare în cameră dublă la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus. Sau vă puteți petrece minivacanța de 1 Mai în Florența, Italia, pornind de la 266 de euro de persoană. În cele patru zile, vizitați Pisa, precum și palatele medievale din Florența. Pe lângă cazarea cu mic dejun, pachetul include și biletul de avion.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.492 secunde