Oferte speciale pentru turiste, în centrele Spa și sălile de aerobic

248
Oferte speciale pentru turiste, în centrele Spa și sălile de aerobic - 7314392b54a1e2534396137849028a07.jpg
Există și turiști care nu suportă soarele. Tocmai de aceea, ei au ales să vină în vacanță pe litoral, toamna. Pentru aceștia, ofertele cele mai bune sunt expuse de centrele Spa, de care Mamaia nu duce lipsă.
Preferate în special de doamne, centrele Spa dispun de piscine de agrement sau cu hidrojet pentru masaj, solar sau saune pentru relaxare și detoxifiere.
Foarte atractive sunt exercițiile de întreținere corporală - masaje antice-lulitice și de slăbit, masaje specifice de tonifiere cu gel de kiwi, algoterapie, masaj drenant și pentru eliminarea toxinelor cu alge, împachetări cu gel de cafea și ciocolată.
Multe hoteluri de pe litoralul românesc, în special cele de trei, patru sau cinci stele, au încheiat contracte de parteneriat cu firme specializate în sportul aerobic, iar sălile de profil sunt foarte solicitate.
"Turiștii vin să facă aerobic pentru a-și menține condiția fizică, dar și pentru a se trata de anumite afecțiuni. Prin exerciții aerobice, diabeticii își pot menține în parametrii normali concentrația de glucoză din sânge. Mușchiul cardiac se tonifică, fapt care va atrage după sine funcționarea normală a inimii. Durerile musculare cronice vor fi ameliorate. Mușchii vor primi mai mult oxigen și vor fi eliminate reziduurile iritante, cum ar fi acidul lactic. Celor care doresc să-și întărească sistemul osos le recomandăm să lucreze cu gantere. În felul acesta, se reduce considerabil riscul apariției osteoporozei, artritei și a complicațiilor specifice acestora", ne-a declarat unul dintre instructorii de aerobic din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Septembrie 2009
Stire din Diverse : Dans la Mamaia cu trupa Damian & Brothers
Pagina a fost generata in 2.1052 secunde