Opera aduce HTML5 pe dispozitivele conectate

160
Opera Software a lansat joi Opera Devices SDK 2.8, potrivit Agora.ro. Proiectat pentru producătorii de electronice de larg consum și televiziune, noul kit de dezvoltare software (SDK) oferă suport pentru HTML5 video și include cel mai nou și mai rapid motor JavaScript de la Opera, Carakan.
Producătorii de dispozitive conectate vor beneficia de versatilitatea Opera. Opera Devices SDK 2.8 face mai ușor de integrat un browser și utilizează întreaga putere a motorului de căutare. Folo-sind noul SDK, producătorii pot crea interfețe cu utilizatorul adaptabile, oferind în același timp o experiență completă de widget-uri și aplicații web multiecran.
"În prezent, producătorii creează o nouă generație de dispozitive conectate", spune Lars Boilesen, CEO, Opera Software. "Spre deosebire de modelul tradițional de interacțiune caracteristic televiziunii, dispozitivele actuale conectează consumatorul cu conținut interactiv și aplicații și widget-uri descărcabile. Cel mai nou SDK al Opera le permite producătorilor să construiască toate acele noi experiențe revoluționare peste motorul de căutare. Nu există la ora actuală altă soluție care să ofere aceeași combinație de control, simplitate a integră-rii și timp de lansare pe piață ca Opera Devices SDK".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Stire din Diverse : Presenter nou de la Genius
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Stire din Diverse : Văd sunete! Sau aud imagini?
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Stire din Diverse : Pastila de natură
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Stire din Diverse : Prea puțin somn îi îngrașă pe copii
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Stire din Diverse : Rețete pentru pici
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Stire din Diverse : One woman show cu Mirela Pană, la Teatrul Agon
Pagina a fost generata in 2.0248 secunde