Rețete pentru pici

Pateu din ficăței de pui

361
Ingrediente: 500 grame ficat de pasăre, un litru lapte, 40 grame unt, pătrunjel, sare și piper după gust.
Mod de preparare: Spălați ficățeii și puneți-i la fiert în lapte. După ce s-au fiert, scurgeți-i și lăsați-i să se răcorească. Tăiați-i în bucăți mai mici, după care puneți-i în mixer împreună cu verdeața bine spălată și pasați-i. La final adăugați untul și mai mixați aproximativ un minut. Potriviți gustul de sare si piper. Pateul astfel poate fi pus în borcănele, pe porții, și păstrat în frigider trei-patru zile. Dacă vă place, puteți adăuga și câteva firicele de ceapă verde tocată fin și unu-doi căței de usturoi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Octombrie 2010
Stire din Diverse : Operă, teatru și balet
Luni, 27 Septembrie 2010
Stire din Diverse : 2 octombrie, Ziua Studentului Rom
Pagina a fost generata in 2.0974 secunde