Pentru actorul Jean Constantin, publicul este mai important decât sănătatea

520
Pentru actorul Jean Constantin, publicul este mai important decât sănătatea - f07ca4fff2262325714456751a804932.jpg
Actorul constănțean Jean Constantin își iubește la nebunie publicul pentru care este în stare chiar să facă sacrificii care l-ar putea costa viața. Recent ieșit din spital unde a fost supus mai multor tratamente după ce a avut probleme cu inima, îndrăgitul actor nu s-a dat la o parte atunci când a fost invitat să vină, sâmbătă, în Portul Tomis din Constanța de unde doi temerari urmau să plece pentru a reface traseul corabiei "Speranța".
Deși aflat în stare de convalescență, Jean Constantin, în vârstă de 81 de ani, a venit în Portul Tomis la volanul mașinii sale, un VW Polo.
El și-a adus aminte de replicile care l-au făcut celebru pe Ismail, dar a ținut să glumească pe seama problemelor de sănătate pe care le-a avut în ultima vreme. "A venit Doamna cu coasa, dar i-am zis să mă mai lase puțin !" a spus el, râzând.
Jean Constantin a adăugat că publicul este cel care l-a făcut să iasă din casă deși medicii i-au recomandat odihnă.
Pentru a fi în ton cu evenimentul, unul dintre invitați i-a adus lui Jean Constantin și un polonic, aducându-i aminte actorului de vremurile în care interpreta personajul lui Ismai în filmul "Toate pânzele sus!".
După ce a stat aproximativ două ore, ferindu-se cât a putut de soarele care bătea cu putere, Jean Constantin s-a urcat la volanul mașinii sale și a plecat spre casă unde a spus că se va odihni.
În cursul zilei de sâmbătă, o familie de exploratori români, Marius și Cătălina Albu, a pornit pe urmele corabiei "Speranța", în călătoria imaginată de scriitorul Radu Tudoran în celebra sa carte "Toate pânzele sus".
Temerarii navigatori vor străbate la bordul velierului "Phoenix" mii de mile marine până în Țara de Foc și se vor întoarce pe ruta navigatorului Magellan, pentru a face din nou înconjurul lumii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 30 Iunie 2009
Stire din Diverse : blitz
Luni, 29 Iunie 2009
Stire din Diverse : Identitate fără frontiere
Pagina a fost generata in 2.2691 secunde