Pește la grătar umplut cu măsline
Pentru că suntem în Postul Paștelui și de Buna Vestire este dezlegare la pește, vă propunem o rețetă rapidă.
Pentru aproximativ patru porții aveți nevoie de: 50 g măsline negre fără sâmburi, 100 g măsline verzi fără sâmburi, 3 căței de usturoi, o ceapă roșie mică, 20 g de roșii deshidratate, 40 g muguri de pin, 3 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de oțet din vin roșu, 4 pești după plac (macrou, doradă etc.), sare, piper.
Mod de preparare: se taie măslinele mărunt, se pisează usturoiul, se toacă ceapa și roșiile uscate. Se călesc mugurii de pin și totul se amestecă împreună cu uleiul și oțetul. Se lasă la macerat 30 de minute și se umplu peștii cu acest amestec. Se pun pe un grill încins maximum 30 de minute. Se pot servi cu mămăligă.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Vineri, 18 Decembrie 2015