La Bottega d’Italy găsești cadourile perfecte pentru cei dragi

283
La Bottega d’Italy găsești cadourile perfecte  pentru cei dragi - labottegaprint-1450376032.jpg

Articole de la același autor

La Bottega d’Italy, constănțenii au ocazia de a găsi cadouri speciale pentru familie sau prieteni.

Situat pe bulevardul Mamaia, pe malul lacului Tăbăcărie, Bottega d’Italy a fost mai întâi de toate un magazin de vinuri sofisticate și de produse italienești. Cu timpul, inspirați de conceptul de wine bar, proprietarii au decis ca Bottega d’Italy să devină și restaurant. Îți poți alege vinul de pe raft și îl poți savura pe loc.

Treptat, constănțenii au fost atrași de stilul select și de rafinamentul locației și mai ales de faptul că este un restaurant de nefumători.

Încă un aspect pe care clienții îl apreciază este faptul că pot observa în detaliu care sunt tehnicile de preparare a mâncării, fiindcă bucătăria este open space și este coordonată de un renumit bucătar italian. De asemenea, Bottega d’Italy are inclus și serviciul de take away.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Bottega d’Italy le oferă constănțenilor diverse posibilități de cadouri. Coșuri cu produse unice, specifice sărbătorilor de iarnă și nu numai, atent selecționate pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi.

Cadourile sunt în diverse combinații. Pot include un vin select, cu un panettone apetisant, praline delicate de ciocolată ori produse tradiționale italienești, toate provenind de la cei mai renumiți producători din Italia.

Cei dragi sigur vor aprecia alegerea făcută. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5517 secunde