"E sărbătoarea Crăciunului! - Fii mai bun!"

195

Articole de la același autor

În apropierea sărbătorilor de iarnă, copiii Școlii Gimnaziale "Nicolae Iorga" Moșneni s-au pregătit de colindat. Ei au participat la un concurs de colinde la Mangalia, unde s-au clasificat pentru faza județeană, care are loc astăzi, la Constanța.


Pe lângă pregătirea muzicală sub îndrumarea doamnei prof. Edvica Popa, micii soliști au lucrat cu mâinile lor ornamente și felicitări pentru Crăciun, în ideea de a le dărui altor copii, mai speciali. Ideile de obiecte hand-made au venit de la părinți, de pe internet dar și de la coordonatoarele de proiect, prof. Carmen Ușurelu și prof. Camelia Nicoleta Alexandru. 


Ca urmare a protocolului de parteneriat educativ încheiat cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" Constanța, echipa vocilor talentate a efectuat o vizită copiilor care urmează cursurile acestei instituții școlare și colindele lor au atins coarda sensibilă a părinților și elevilor gazde. Și, după cum spune și titlul proiectului, "E sărbătoarea Crăciunului! - Fii mai bun!", oaspeții au oferit gazdelor o parte din sufletele lor generoase și nevinovate de copii, prin colindele interpretate, prin micile daruri pregătite cu drag, prin îmbrățișările călduroase, prin hora dansată împreună. 


Deși au fost pregătiți anterior vizitei, deși au colegi mai speciali alături de ei în clase, reprezentanții Școlii din Moșneni au fost mișcați până la lacrimi de apropierea de acești copii minunați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Decembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Fuego vine să colinde la Cumpăna
Pagina a fost generata in 1.6868 secunde