Imagini de basm în comuna Peștera. S-a dat startul sărbătorilor

687
2

Articole de la același autor

Sute de persoane au participat, în această seară, la festivitățile prilejuite de începerea sărbătorilor de iarnă în comuna Peștera. Organizat an de an de primarul Valentin Vrabie, evenimentul a fost și de această dată un succes.


În deschidere, pe scenă a urcat Paula Seling, cea care a apăsat butonul magic în urma căruia o imagine de basm cu mii de luminițe a invadat localitatea. Ulterior, artista a susținut un concert extraordinar timp de o oră.


Comentează știrea

alin
6 decembrie 2015
Obtineti bani usor!

Obineti usor venituri! Cautam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi pe internet pentru venituri ! Cautam colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim contract de colaborare, tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii la adresa de email: [email protected]

stela
6 decembrie 2015
citeste acum!

Caut colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitatiCerinte: -necesar calculator-conexiune internet-rabdare-cunostinte minime PC-seriozitate-perseverenta-atentie la detalii. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Pentrut informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: [email protected]. Oferim si solicitam seriozitate!In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore!! Multumesc!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4439 secunde