Picanterii sexuale pe care trebuie să le încerci

970
Picanterii sexuale  pe care trebuie să le încerci - spankedwithsliderulenationallamp-1370506993.jpg

Articole recomandate

Femeile și bărbații au fantezii sexuale foarte asemănătoare, în ciuda aparențelor. Din păcate foarte puțini sunt cei care au curajul să le pună în practică. Tu te numeri printre curajoasele și curajoșii care nu se dau în lături de la nimic pentru propria plăcere?

1. Tu cu cine faci spanking?

Nu este o activitate tocmai obișnuită pentru cele mai multe cupluri dar cei care au încercat spun că este o formă minunată de preludiu. Dacă te-ai hotărât că vrei să încerci acest lucru, spune-i deschis partenerului tău sau sugerează-i subtil întinzându-te peste genunchii lui.

Nimic nu este interzis sau imoral atât timp cât cei doi parteneri sunt de acord cu asta. Tine-ți mintea deschisă și arată-i că îți dorești asta. În cazul în care nu te simți confortabil și faci ceva care nu îți face plăcere, nu suporta nimic de dragul actului.

2. Legături trainice

Femei și bărbați în egală măsură găsesc incitantă ideea de a face sex legați la mâini. Cea mai bună parte a acestui joc este că nu există scenarii care trebuie respectate. Fă exact ceea ce simți cu o eșarfă sau chiar cu cătușe. Poate fi cu atât mai excitant dacă faceți schimb de roluri.

3. În spatele…cortinei

Sexul anal poate fi un subiect mult prea delicat pentru multe cupluri și nu toți se încumetă să meargă până la capăt. Însă zona anală este puternic inervată atât la femei, cât și la bărbați. Dacă e stimulată delicat, cu siguranță rezultatele nu se vor lăsa îndelung așteptate.

4. Oglindă, oglinjoară

Dacă îți pui o oglindă mare lângă pat, sexul va trece automat din modulul "clasic" în modulul "film porno" pentru că toată acțiunea va fi acolo, sub nasul tău și nu te poți uita în altă parte. Bucură-te de acțiune și privește cu atenție felul în care vă mișcați împreună sau expresiile de extaz de pe fețele voastre. Important este să nu te concentrezi la acele părți ale corpului tău de care nu ești mulțumită pentru că vei strica tot farmecul.

5. Ai baterii de rezervă?

Magazinele cu jucării pentru adulți sunt pline de tot felul de dispozitive pentru ea și pentru el. Una dintre cele mai sexy găselnițe sunt chiloțeii care vibrează. Aceștia pot fi purtați de parteneră în public în timp ce telecomanda rămâne la el.

Prin urmare, plăcerea ei va fi și la propriu și la figurat în mâinile iubitului. Dacă aveți mai mult curaj, el îți poate provoca un orgasm într-un loc aglomerat în timp ce tu trebuie să păstrezi aparențele.

6. Masaj cu final fericit

Acesta este motivul pentru care anumite saloane de masaj au un succes nebun. Poți reda la tine acasă atmosfera decadentă dintr-un astfel de loc și să îi oferi iubitului tău un masaj de neuitat.

Pentru început, ai nevoie de un ulei de corp și de o ținută cât mai sumară, eventual doar lenjerie intimă. Lasă-ți gândurile să zboare și joacă-te cu trupul lui până când nu mai poate suporta, iar apoi asigură-i un final pe care nu îl va uita.

(sursa:kudika.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Mai 2013
Stire din Diverse : Semne că e bun în pat
Pagina a fost generata in 3.4203 secunde