Porția de natură: merele verzi

474

Articole de la același autor

Cunoscute din timpul lui Plinius cel Bătrân, erudit al Imperiului Roman și până în zilele noastre, traversând Asia și America pentru ca în cele din urmă să fie cultivate și în Europa, merele verzi sunt un aliment binecunoscut pentru calitățile sale benefice asupra sănătății. Indicate în primul rând pentru sursa de vitamine pe care o conțin, merele sunt indicate în alimentația copiilor și pentru că ajută la curățarea bacteriilor din gură.


Așa că după ciocolată și bomboane, un măr face ca dantura celor mici să fie cât de cât protejată. Consumate în stare proaspătă, fierte în compoturi delicioase cu frunze de mentă sau bine ames-tecate în tartele cu fructe, merele sunt o inepuizabilă sursă de rețete și preparate tocmai bune pentru o gustare a celor mici. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Diverse : Rețete pentru pici: supă cremă de morcovi
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Rețete pentru pici: Prăjitură cu iaurt
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Analize pentru o sarcină fără probleme
Pagina a fost generata in 2.6252 secunde