Premieră la Salonul Auto de la Fran kfurt: Jaguar își prezintă primul SUV

736
3
Premieră la Salonul Auto de la Fran kfurt: Jaguar își prezintă primul SUV - jaguar-1378728392.jpg
Săptămâna aceasta se deschide unul dintre cele mai mari evenimente auto ale anului, Salonul Auto de la Frankfurt.

Constructorul britanic Jaguar va fi prezent cu conceptul C-X17, primul SUV de serie din istoria sa. Momentul marchează debutul noii platforme modulare din aluminiu, dedicată viitoarei game de modele de clasă medie și mare, potrivit autoindustry.ro.

"Concept C-X17 ilustrează diversitatea tipurilor de mașini care pot fi create pornind de la noua arhitectură modulară din aluminiu, temelia unui viitor inovativ pentru brandul nostru", se arată într-un comunicat emis de Jaguar.

În maximum patru ani, toate modelele vor abandona materialele tradiționale în favoarea aluminiului. Britanicii își propun ca Jaguar să devină, astfel, sinonim cu folosirea pe scară largă a celor mai ușoare și avansate materiale din industrie.

Primul model de serie construit pe baza noii platforme va fi fratele mai mic al lui XF, noul sedan de clasă medie așteptat pe piață în 2015. Arhitectura va fi, însă, suficient de flexibilă pentru a găzdui modele dintre cele mai diverse, cu lungimi cuprinse între 4,5 și 5 metri, pe lista de derivate fiind incluse viitorul XF și primul SUV Jaguar.

Asemenea duetului C-X17/F-Type, versiunea de serie a noului SUV va urma fidel liniile conceptului C-X17. Primele imagini oficiale ne dezvăluie o siluetă dinamică, cu iz de coupe, și detalii preluate de F-Type - stopurile fine, extrem de subțiri și bosajele proeminente, puternic rotunjite.

Potrivit bursei zvonurilor, Jaguar a ales să poziționeze noul SUV nu ca un rival pentru X6 și Cayenne, ci ca un concurent direct pentru compactele și dinamicele BMW X4 și Porsche Macan. Debutul modelului final va avea loc în 2015.

Comentează știrea

louis vuitton outlet toronto
5 mai 2014
louis vuitton outlet toronto

999 A necessary element of every girl wardrobe are her sneakers. louis vuitton outlet toronto http://www.atyourservicepartyhelpers.com/lv/louis-vuitton-outlet.html

louis vuitton handbag replica
8 mai 2014
louis vuitton handbag replica

999 An essential portion of each woman wardrobe are her sneakers. louis vuitton handbag replica http://www.parmalapidary.com/lv/louis-vuitton-replica.html

Grigore
25 mai 2016
Masina

Cit o sa ma coste ca sa aduk o masina din Germania in Moldova?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cea mai sigură mașină din lume
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Care va fi Mașina Anului 2014  în Europa
Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Rablele din parcul auto al Poliției Constanța
Pagina a fost generata in 1.779 secunde