Premiul Calității Coastei, pentru Delta Dunării și Mangalia

1602
The Coastal & Marine Union (EUCC) a acordat, la sfârșitul săptămânii trecute, Premiul Calității Coastei (QualityCoast Award) pentru două destinații turistice românești, Delta Dunării și Mangalia.
Potrivit reprezentanților Asociației Litoral - Delta Dunării, Premiul Calității Coastei reprezintă o recunoaștere internațională a îndeplinirii unei serii de indicatori din domenii precum "Natură și Biodiversitate", "Mediu", "Identitate" și "Cultură", a eforturilor pe care comunitățile locale le fac pentru îmbunătățirea calității zonei costiere.
La fel de important, obținerea acestui premiu dă celor două destinații un canal în plus de promovare. Acestea sunt incluse într-o bază de date (Quality Coast Destinations) care va cuprinde 500 de destinații ce vor fi promovate la nivel internațional, inclusiv prin intermediul rețelei TUI Olanda, partenerul EUCC în acest proiect.
În urma aplicării pentru QualityCoast Award și a verificărilor aferente, Mangalia a primit din partea EUCC Premiului Calității Coastei - Bronz pentru orașul Mangalia și stațiunile aferente.
În cazul Deltei Dunării, au fost catalogați ca "excelenți" indicatorii referitori la "Natură" și "Identitate", destinația obținând Premiul Calității Coastei - Aur.
"Suntem convinși că această recunoaștere este un nou argument pentru a alege litoralul românesc sau Delta Dunării ca destinații de vacanță!", a precizat președintele Asociației Litoral - Delta Dunării, Corina Martin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7831 secunde