Proces inedit: o femeie susține că McDonald’s a împins-o să se prostitueze

418
Shelley Lynn, o fost prostituată și angajată a unui bordel din Las Vegas a susținut într-o plângere depusă la tribunalul federal faptul că McDonalds a jucat un rol important în transformarea ei în damă de consum.
Lynn a dat în judecată McDonald’s, pe soțul ei și compania lui care deținea franciza McDonald’s locală acum 20 de ani, unde femeia a lucrat ca și casier.
Lynn a declarat că a fost forțată emoțional și psihologic de către McDonald’s să se prostitueze, deoarece aceasta primea din partea companiei salariul minim pe economie și acoperirea celor mai slabe servicii medicale. Pe lângă asta, compania nu avea nici un sistem de depunere a plângerilor împotriva angajatorilor care abuzau de puterea lor. Toate aceste lucuri, spune femeia, au împins-o să își dea întâlniri cu bărbați în schimbul banilor.
Deocamdată, McDonald’s nu a comentat cu privire la acest proces.
Calvarul lui Lynn a avut loc cu peste 2 decenii în urmă, însă forța economică continuă să împingă femeile tinere în industria divertismentului pentru adulți. Din ce în ce mai multe tinere încep să danseze în cluburi, să se prostitueze sau să joace în filme pentru adulți deoarece, spun ele, nu pot găsi de muncă în domeniul pentru care au studiat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Diverse : Insulele plutitoare de pe lacul Titicaca
Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Diverse : Orașul de sub cenușă: Pompei
Pagina a fost generata in 1.445 secunde