Farul trăiește periculos: victorie cu CS Otopeni în ultimele minute

1253
4

FC Farul a reușit, vineri seară, în uralele a 200 de suporteri, a doua victorie din returul Ligii a-II-a la fotbal, în compania CS Otopeni. Deși au condus la un moment dat și cu 2-0, constănțenii și-au făcut singuri meciul greu, fiind egalați în cea de-a doua repriză. Victoria a venit însă pe final de meci, aducând liniștea la echipa de pe litoral.

Partida, arbitrată la centru de Ionuț Iugulescu, a început cum nu se putea mai bine pentru "marinari", care, în minutul 5 au reușit să deschidă scorul prin Petre Iovanovici, care a reluat perfect în plasă o centrare a lui Andrei Neagoe. Constănțenii au continuat să preseze, iar în minutul 32, la capătul unei acțiuni bine legate, munca le-a fost încununată cu încă o reușită. Adrian Pătulea a dublat avantajul echipei sale din pasa aceluiași Andrei Neagoe. Bucuria a fost însă de scurtă durată deoarece la nici cinci minute, CS Otopeni a redus din diferență printr-o execuție de generic a lui George Ghiță: șut de la 30 de metri direct în vinclul porții apărate de George Curcă. Minutul 38 și tabela arăta 2-1 pentru Farul, scor cu care s-a încheiat și prima repriză.
În cea de-a doua repriză, oaspeții au fost mai insistenți, iar în minutul 65, la o fază fixă, au reușit să egaleze prin golul lui Alexandru Valentin, care a profitat de o respingere neinspirată a apărării Farului.
Treziți parcă din somn, "marinarii" au reluat atacurile tăioase din prima repriză. În primă fază au ratat o ocazie imensă prin Miron, însă, trei minute mai târziu, elevii lui Viorel Tănase nu au mai iertat. Nițescu centrează din bandă, mingea cade pe bara transversală și ricoșează norocos la Petre Ivanovici care își trece în cont dubla. FC Farul face 3-2, scor cu care se încheie și partida. O victorie importantă pentru echipa constănțeană care se îndepărtează de zona fierbinte a retrogradării și se apropie de podium.

Comentează știrea

farist
31 martie 2012
gol

bun jucator ioanovici asta, ioanovici cel mai tare

Anonymous
31 martie 2012
Iovanovici e nr.1 la Farul

sper sa nu-l piarda in vara. e tare rau copilul. nu stiu cum si de unde l-au luat insa trebuie sa stie sa-l tina aici. Pentru ca e de viitor !!!

un Farist adevarat
31 martie 2012
avem echipa valoroasa!

Nu numai Iovanovici este foarte bun in echipa Farului. Eu i-am mai remarcat ca foarte buni si pe Patulea, ambii fundasi centrali, dar si pe fundasul dreapta. Mai este bun si nr. 18 intrat dupa pauza. Sa-l mai adaugam si pe Dino Eze, care reintra la meciul urmator. Felicitari intregii echipe! Au dovedit prin joc si atitudine ca merita sa promoveze in prima liga! Mult succes! Hai Farul Constanta!

Farutu
31 martie 2012
atentie suporteri...

Ma bucur ca sustineti F.C Farul 1920 Constanta si nu alte infectii bucurestene. In legatura cu numele unuia dintre marcatori, nu pot sa nu observ greseala pe care, la randul vostru ati imbratisat-o. Numele lui Petrica este Ivanovici, nu Iovanovici. Cititi cu atentie si documentativa putin inainte. Nu e nimica, e bine totusi ca este un inceput si se poate vorbii de viitori suporteri faristi, momentan... simpatizanti. Va multumesc si o zi buna va doresc!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0282 secunde