Proconsul, invitat permanent pe scena de la Jupiter

125
Proconsul, invitat permanent pe scena de la Jupiter - proconsul-1405513137.jpg

Articole de la același autor

În cea de-a doua săptămână de când și-a deschis porțile într-o nouă stagiune, Teatrul de Vară Jupiter oferă turiștilor, pe 9 iulie, cel de-al doilea concert Proconsul, iar pe 11 iulie, spectatorii estivali pot urmări piesa "Un bărbat și mai multe femei", cu Magda Catone și Claudiu Bleonț.

Organizatorii propun reîntâlnirea cu trupa Proconsul și pe 16 iulie, pentru ca, pe 17 iulie, să facă spectacol Ansamblul Concertino din Republica Moldova. Pe 18 iulie este programată piesa "Teatru în patru".

Ultima săptămână a lunii iulie aduce pe scena teatrului din Jupiter, pe 23 iulie, un nou concert Proconsul, iar pe 25 iulie, spectacolul de succes "Un bărbat și mai multe femei".

Pe 29 iulie, va avea loc un concert al grupului Bosquito, iar pe 30 iulie, va cânta, din nou, Proconsul. Pe 1 august va putea fi urmărită piesa "Un bărbat și mai multe femei".

Prima săptămână a lunii august aduce un show susținut de Direcția 5, pe 5 august, apoi, pe 6 august, un nou concert cu Proconsul, iar pe 7 august, un spectacol oferit de Bosquito. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0887 secunde