Produse de 5 stele la salonul "Litoral 2008"

416

Articole de la același autor

Plimbându-te printre standurile Salonului de dotări hoteliere și alimentație publică "Litoral 2008", realizezi că ți-ar plăcea să te cazezi într-un hotel cu asemenea fotolii, paturi și veioze. Cu siguranță le-ar plăcea și altora, fie ei români sau străini. Desigur, produsele expuse nu sunt ieftine. Nici nu au cum să fie. Sunt aceleași scaune pe care stau miliardarii care se cazează la Burj Al Arab în Dubai. Dar este o investiție care merită făcută, pentru a aduce mai mulți turiști pe litoralul românesc.
Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța, organizatorul salonului, reamintește că dotarea hotelurilor și unităților de alimentație publică nu este întotdeauna la standarde înalte și că este nevoie de investiții mari ca să devii atractiv pentru turiști. "Nu mai este suficient să cumperi un hotel sau un restaurant și să te aștepți la o afacere bună. Totul trebuie modernizat, este nevoie de o îmbunătățire constantă a infrastructurii, a accesoriilor și a gradului de pregătire a personalului din turism", spune președintele CCINA.
La a șasea ediție a salonului "Litoral 2008" au venit peste 40 de firme, care expun pe o suprafață de circa 1.500 metri pătrați, în cadrul complexului Perla, din stațiunea Mamaia.
Hotelierii se plimbă printre standurile expozanților, împreună cu Lucia Morariu, secretarul de stat pe probleme de turism, din cadrul Ministerului pentru IMM-uri, Comerț, Turism și Profesii Liberale. Tuturor le place ceea ce văd. Li se reamintește că doar ce s-a lansat Programul Operațional Sectorial și că pot lua fonduri structurale pentru a cumpăra exact astfel de lucruri. Mulți spun că litoralul va fi gata încă din luna aprilie, când va fi summit-ul NATO la București și toată capitala va veni la mare.
În orice caz, salonul este deschis până pe 15 martie, timp în care mai au timp să își "occidentalizeze" hotelurile și restaurantele.
Programul de vizitare a salonului "Litoral 2008" este între orele 10 și 18 (12-14 martie) și între orele 10 și 15 (15 martie).

Ce se găsește la "Litoral 2008"
- mobilier pentru hoteluri, bucătării și terase, echipamente profesionale pentru restaurante, baruri și bucătării
- echipamente pentru curățenie și igienizare, instalații frigorifice, echipamente de încălzire, ventilație și climatizare
- lenjerie, veselă și sticlărie
- sisteme de supraveghere, pază și securitate a persoanelor și bunurilor, corpuri de iluminat
- decorațiuni interioare și exterioare, software pentru gestionarea activităților hoteliere și restaurantelor
- servicii de proiectare și amenajare a terenurilor de mini-golf.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9361 secunde