PROGRAM CITYPLEX TOMIS MALL 28 FEBRUARIE - 6 MARTIE 2014

180

Articole recomandate

SALA 1: Arme, crime și o geantă (The Bag Man) N-15 - PREMIERĂ
Regia: David Grovic
În rolurile principale: Robert De Niro, John Cusack, Crispin Glover, Rebecca Da Costa
Gen: Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 112 minute
Ora: V, L-J: 15:30, 20:00
S, D: 12:00, 18:45
Ce te faci când un mafiot legendar îți dă o sarcină pe care nu o poți refuza? Este cazul lui Jack, un tip dur plin de probleme financiare după o serie de ghinioane. Angajat de celebrul Dragna pentru a duce la îndeplinire o misiune pe cât de simplă pe atât de neobișnuită: Jack va fi trebuie să-l aștepte pe acesta într-un loc îndepărtat, împreună cu niște indivizi dubioși. Faptul că în aceeași seară o întâlnește pe superba Rivka nu pare să însenineze lucrurile, căci noaptea respectivă va avea consecințe extreme pentru toți cei implicați. 




SALA 1: Acel moment penibil (That Awkward Moment) N-15 - PREMIERĂ
Regia: Tom Gormican
În rolurile principale: Imogen Poots, Michael B. Jordan, Miles Teller, Zac Efron
Gen: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 94 minute
Ora: V, L-J: 13:30, 18:00
S, D: 14:15, 21:00
Povestea a trei prieteni aflați, fiecare dintre ei, în relații romantice, care se se confruntă cu acel delicat moment - în care probabil că toți ne-am aflat la un moment dat - care îi împinge să se întrebe: "deci... încotro se îndreaptă chestia asta? 




SALA 1: Condamnat să ucidă (3 days to kill) AP-12 
Regia: McG
În rolurile principale: Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld
Gen: Acțiune, Dramă, Thriller
Durata: 113 minute
Ora: V, L-J: 22:15
S, D: 16:30
Kevin Costner este Ethan Runner, un spion internațional implicat în dejucarea planurilor celor mai periculoși răufăcători. Chiar dacă Ethan intenționează să renunțe la carieră pentru a se reapropia de soția și fiica ținute ani de zile la distanță pentru a nu le implica în misiunile lui, eroul are o ultimă sarcină de îndeplinit: să descopere identitatea unui terorist gata să ucidă mii de oameni, asta în timp ce trebuie să aibă grijă de fiica lui adolescentă pentru câteva zile. 




SALA 2: 300: Ascensiunea unui imperiu 3D (300: Rise of An Empire) N-15 - AVANPREMIERĂ
Regia: Noam Murro
În rolurile principale: Eva Green, Rodrigo Santoro, Sullivan Stapleton, Andrew Tiernan
Gen: Acțiune, Dramă, Război
Durata: 102 minute
Ora: J: 22:20
Acțiunea filmului 300: Rise of an Empire se petrece înainte de lupta de la Termopile, într-o perioadă în care regele Xerxes consolidează puterea imperiului persan. Întreaga poveste este centrată pe colosala înfruntare navală de la Salamina, unde grecii reușesc să învingă armată persană pentru a-și apăra independența.




SALA 2: Non-stop N-15 - PREMIERĂ
Regia: Jaume Collet-Serra
În rolurile principale: Julianne Moore, Liam Neeson, Michelle Dockery
Gen: Acțiune, Thriller
Durata: 109 minute
Ora: V, L-Mi: 18:15, 22:20
S, D: 20:15
J: 18:15
Liam Neeson revine într-un rol de acțiune, de această dată la mare înălțime. Actorul este Bill Marks, un agent american care se îmbarcă la bordul unui avion transatlantic cu destinația Londra. În timpul zborului, primește pe telefonul cu acces la o rețea securizată un misterios mesaj: la fiecare 20 de minute un om de la bord va muri, dacă o sumă fabuloasă nu este transferată într-un cont bancar. Când un pasager își află sfârșitul la exact 20 de minute de la ultimul mesaj, toată lumea își dă seama că amenințarea este cât se poate de serioasă.




SALA 2: Pompeii 3D (Pompeii) AP-12 - PREMIERĂ
Regia: Paul W.S. Anderson
În rolurile principale: Kit Harington, Emily Browning
Gen: Acțiune, Aventuri, Dramă, Istoric, Romantic
Durata: 104 minute
Ora: V, L-J: 16:00, 20:15
S, D: 13:45, 18:00, 22:15
În vara anului 79, sclavul Milo (Kit Harrington) are planuri mari: vrea să-și cumpere libertatea și apoi s-o ceară de soție pe Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a stăpânului său. Dar destinul îi stă împotrivă lui Milo, iar acesta se va trezi despărțit de Cassia exact când are loc cumplita erupție a vulcanului Vezuviu. Va reuși eroul să scape cu viață și să-și salveze iubirea de erupția ce a îngropat sub lavă și cenușă un întreg oraș? 




SALA 2: Marea aventură Lego 3D – DUBLAT (The Lego Movie) AG 
Regia: Phil Lord, Chris Miller
În rolurile principale: Elizabeth Banks, Liam Neeson, Morgan Freeman
Gen: Acțiune, Animație, Comedie
Durata: 100 minute
Ora: V, L-J: 13:45
S, D: 11:45, 16:00 
Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obișnuit să urmeze cu strictețe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenției după ce primește, din greșeală, titlurile de "persoană extraordinară" și "salvatorul planetei". Astfel ajunge în compania unor străini curajoși alături de care pornește într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit . 




SALA 3: Hoțul de cărți (The Book Thief) AP-12 - PREMIERĂ
Regia: Brian Percival
În rolurile principale: Geoffrey Rush, Emily Watson, Sophie Nélisse
Gen: Dramă, Război
Durata: 132 minute
Ora: V, L-Mi: 18:30, 21:00
S, D: 11:30, 19:15
J: 18:30
Bazat pe bestsellerul omonim scris de Markus Zusak, filmul explorează aventurile extraordinare ale micii Liesel. Suntem în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și, la doar nouă ani, Liesel încă suferă după moartea fratelui ei mai mic și pierderea mamei. Faptul că trebuie să se adapteze în căminul noilor ei părinți adoptivi pare inițial să fie doar o greutate în plus pe umerii fetiței, dar curând Hans și Rosa ajung să-i câștige încrederea. Ajută și faptul că Hans o învață pe Liesel să citească, deschizându-i apetitul către lumea cărților într-o perioadă când naziștii ard nemuritoare opere literare în piețe.




SALA 3: Non-stop N-15 - PREMIERĂ
Regia: Jaume Collet-Serra
În rolurile principale: Julianne Moore, Liam Neeson, Michelle Dockery
Gen: Acțiune, Thriller
Durata: 106 minute
Ora: S, D: 17:00, 21:45
J: 21:00




SALA 3: Prince Avalanche- AP-12 
Regia: David Gordon Green
În rolurile principale: Paul Rudd, Emile Hirsch
Gen: Comedie, Dramă
Durata: 94 minute
Ora: V, L-J: 16:30 TARIF UNIC 10 Lei
S, D: 14:30
Alvin și Lance își petrec vara lui 1988 vopsind marcajele pe un pustiu și interminabil drum de țară. Lance suportă cu greu izolarea și faptul că se află atât de departe de petreceri și fete. Nu la fel stau lucrurile cu seriosul Alvin, care scrie scrisori pline de pasiune iubitei sale, sora mai mare a lui Lance. El și mai tânărul său coleg rătăcesc prin pădure într-o mașină mică, se contrazic, se ceartă, se împacă. De-a lungul interminabilei și opresivei veri nu întâlnesc decât o persoană: un misterios șofer de camion care le dăruiește alcool făcut în casă și apoi dispare la fel de brusc precum a apărut.




SALA 3: Așa tată, așa fiu (Like father, like son)- AP-12 
Regia: Hirokazu Koreeda
În rolurile principale: Masaharu Fukuyama, Yoko Maki
Gen: Dramă
Durata: 121 minute
Ora: V, L-J: 14:00
Protagonistul filmului este Ryota Nonomiya, un arhitect de succes. Atunci când află că propriul său fiu a fost schimbat la naștere, Nonomiya trebuie să ia o decizie grea: să-și caute fiul biologic sau să-l accepte pe Keita, copilul despre care el și soția lui ar fi jurat că este al lor. Probleme aparent minore de familie scot la iveală durerea și angoasa personajelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Luni, 20 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Recomandările serii la TV
Pagina a fost generata in 1.9055 secunde