Rețeta zilei
Pui grecesc
Articole recomandate
Ingrediente: 2 pui, o ceapă, 2 linguri de ulei, o cutie mică de pastă de roșii, 2-3 căței de usturoi, zahăr, o linguriță de muștar, o lingură de oțet. Mod de preparare: Se călește ușor ceapa în ulei, apoi se adaugă toate ingredientele și se fierb sub capac la foc mic, cu puțină apă, 15 minute, până se obține un sos gros. Puii întregi se sărează pe dinăuntru. Apoi se ung pe o parte cu jumătate din sos și se coc la cuptor 25 de minute, cu partea unsă în afară. După care se întorc, se unge și cealaltă parte cu sosul rămas și se mai coc până se rumenesc. Se servesc despicați în două, cu garnitură de cartofi prăjiți, crocanți și cu zarzavat înăbușit.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Miercuri, 28 August 2013
Miercuri, 28 August 2013
Miercuri, 28 August 2013
Miercuri, 28 August 2013
Miercuri, 28 August 2013
Miercuri, 28 August 2013
Miercuri, 28 August 2013
Miercuri, 28 August 2013
Miercuri, 28 August 2013
Miercuri, 28 August 2013
Miercuri, 28 August 2013
Miercuri, 28 August 2013