Râsul are un impact pozitiv asupra vieții sexuale

57
Râsul are un impact pozitiv asupra vieții sexuale - rasulsiviatasexuala-1374407880.jpg

Articole recomandate

O spun oamenii de știință care au studiat acest aspect al vieții de cuplu. Din cercetările lor putem să tragem următoarea concluzie: dacă partenerul de viață te poate face să râzi din toți rărunchii, nu doar că acest lucru dă de gol o viață sexuală înfloritoare, dar e semn și că puteți trăi mai mult.

Se spune despre râs și umor că sunt unele dintre cele mai eficiente afrodiziace. Studiile au arătat că acestea au efecte puternice asupra creierului și a corpului în general.

Ne ajută să ne însănătoșim, ne ajută să luăm decizii mai bune și mai corecte și ne protejează de sentimente negative. Mai mult, ne încurajează să facem față provocărilor vieții.

Hohotele de râs ne inundă creierul cu substanțe chimice speciale, denumite și "hormonii fericirii". Aceștia au misiunea de a ne face să gândim mai pozitiv și să fim mai deschiși la schimbările vieții și să devenim mai sociabili.

Per ansamblu, hohotele de râs au demonstrat că au efecte benefice asupra întregului organism, acționând ca un scut de antioxidanți în lupta cu bolile, cu tulburările psihice și cu îmbătrânirea precoce.

În plus, o porție sănătoasă de râs îți lucrează puțin și burtica, deci poți să scapi și de colăcei prin această metodă. E adevărat, trebuie să râzi mult și bine ca să te bucuri de pătrățele.(sursa:www.clicksantate.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 22 Iulie 2013
Stire din Diverse : Gala Tânărului Actor HOP
Pagina a fost generata in 2.5528 secunde