Cum seduci bărbații

135
Cum seduci bărbații - cumseducibarbatii-1374407848.jpg

Articole recomandate

Te-ai întrebat cum reușesc unele femei să aibă exact ceea ce vor? Află că ele știu cum trebuie să seduci bărbații. Învață câteva gesturi care vor ajuta exact la momentul potrivit.

Există o serie de gesturi tipic feminine care sunt în măsură să-i cucerească pe bărbați. Sunt tipic feminine și fac parte din limbajul non-verbal. Dacă aceste gesturi vin firesc, la momentul potrivit, te pot descrie pe tine, pot contribui la imaginea ta și îți pot exprima, altfel decât prin cuvinte, personalitatea.

Capul înclinat pe podul sau pe dosul palmei. Este gestul prin care poți să seduci bărbații, mai ales dacă ei vorbesc și tu îi asculți. Adaugă un surâs, care te va face seducătoare. Este un gest naiv, copilăresc, care îi transmite evidentul tău interes și simpatie.

Mângâie-ți gâtul. Bărbații adoră acest gest. Îți poți atinge gâtul fie cu palma fie cu dosul acesteia. Este un gest "metaforă", pentru că transmite interesul tău și dorința de a fi atinsă de cel în fața căruia te afli. Bărbații iubesc locurile unde se simte palpitând viața, iar gâtul și vasele de sânge care pulsează de-a lungului lui sunt locuri seducătoare pentru ei. Fii atentă! Este un gest care atrage puternic atenția bărbaților. Folosește-l doar dacă ești convinsă că vrei să-l cucerești.

Cu mâinile în păr. Nu înseamnă să-ți strici coafura, dar te poți juca cu părul tău. Este însă foarte amuzant dacă te vei juca cu o șuviță de păr, dacă îți vei trece mâna prin păr (rar și elegant), sau dacă îți vei aduna părul în ambele mâini, la spate, pentru ca apoi să-l lași din nou liber pe umeri. Gestul este exprimarea încrederii în sine și al dorinței de a te implica și de a domina.

(sursa:www.femeia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Iulie 2013
Stire din Diverse : Greșeli de neiertat în dormitor
Pagina a fost generata in 4.3965 secunde