Greșeli de neiertat în dormitor

442
Greșeli de neiertat în dormitor - greselideneiertat-1373908244.jpg

Articole recomandate

În dormitor ambii parteneri se străduiesc ca totul să iasă perfect. Iată care sunt cele șase lucruri pe care trebuie să le eviți cu orice preț, dacă vrei să petreci clipe minunate alături de persoana iubită:

1. Fără tehnologie. Oricine ar suna și orice film super ar rula în acel moment la tv, este o lipsă totală de respect să răspunzi la telefon sau să te uiți la film în timpul unei partide de sex. Asta îl va face pe iubitul tău să creadă că nu mai ești atrasă de el și va trebui să lămurești cumva situația.

2. Să întrerupi partida de sex. Dacă ești indispusă, mai bine nu dai curs invitației în dormitor. Deși uneori pofta apare mâncând, această regulă nu este valabilă de fiecare dată, așa că nu îți pedepsi iubitul să te oprești exact când s-a încins atmosfera de tot.

3. Aștepți ca partenerul să facă totul. Te întinzi frumușel pe spate și te bucuri de un tratament special... dar nu vrei să întorci favorurile sexuale... Este urât din partea ta! Trebuie să fiți amândoi la fel de activi în timpul partidelor de sex, mai ales dacă vrei să mai ai parte și data viitoare de tratament special.

4. Să îl strigi cu un alt nume. Dacă ai fantezii cu noul coleg de la birou, fă bine și păstrează-le doar pentru tine. Ca să nu riști să îl strigi cu alt nume pe iubitul tău, mai bine nu mai spui nimic și te limitezi doar la gemete...de plăcere!

5. Aduci jucării în pat fără să îi ceri părerea. Te-ai gândit să îi faci o surpriză iubitului și să mai aduci un partener în pat...pe baterii? Este foarte probabil să se simtă jignit de gestul tău, iar dacă are un simț al umorului bine dezvoltat probabil, în cel mai bun caz, doar se va amuza de situație.

6. Nu simula. Singura persoană care are de pierdut în acest caz ești tu. Caută o modalitate de a-l refuza fără să îl jignești pentru că nu este în regulă să faceți sex dacă doar unul dintre voi doi are chef. Dacă este o problemă de natură sexuală care te împiedică să atingi punctul culminant este bine să discuți și cu el despre asta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.0856 secunde