Sfaturi pentru a vă înțelege de minune în vacanță

77
Sfaturi pentru a vă înțelege de minune în vacanță - sfaturivacanta-1373807986.jpg
Prima vacanță cu alesul inimii poate fi o experiență unică... sau nu. Stresul călătoriei, micile inci-dente, greutatea de a forma, împreună o echipă, pot arunca o umbră asupra concediului mult-visat. Află cum trebuie să te comporți pentru ca sejurul în doi să fie cel visat.

Nu încerca să impresionezi cu orice chip. Vei avea poate tendința să-ți impresionezi partenerul, avântându-te în acțiuni necugetate sau făcând gesturi "aventuroase". Mai bine abține-te, dacă nu ești sută la sută sigură că faptele tale vor fi încununate de succes, sau că partenerul tău e capabil să le aprecieze.

Aveți grijă unul de celălalt. Pare un sfat simplist, însă vacanța este momentul ideal să vă arătați grija reciprocă și dorința de a vă susține în momentele mai delicate care se pot ivi pe parcurs.

Cunoașteți-vă limitele

Nu fă planuri în exces, nu-ți antrena partenerul în activități care vă epuizează din start. Învățați să vă cunoașteți și să vă știți reciproc limitele. În felul ăsta, veți colecționa momente deosebite, care vor apro-funda relația dintre voi.

Exprimă-te

Dacă ai nemulțumiri, nu le lăsa să se acumuleze și să te "roadă" pe dinăuntru, ci exprimă-le cât se poate de decent. Lămuriți neînțelegerile, comunicați, găsiți împreună soluții.

Respectați-vă reciproc. Fiecare are preferințele lui: tu vrei la soare, el vrea sub umbrelă, tu vrei să mân-cați la ora prânzului, el nu vrea să părăsească plaja etc. Încercați, pe cât posibil, să găsiți calea de mijloc, și să vă respectați preferințele și tabieturile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cum alegem cortul potrivit?
Pagina a fost generata in 4.352 secunde