VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ / Polițiștii împart brățări copiilor, pe plajă

159

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Interne, în parteneriat cu Radio Vacanța, a lansat astăzi, cea de a  IV-a ediție a Campaniei de informare și prevenire "Vacanță în siguranță!".




Campania, desfășurată în perioada 12 iulie - 31 august, este organizată în colaborare cu structurile MAI de la nivelul județului Constanța - Inspectoratul de Poliție, Inspectoratul de Jandarmi, Gruparea Mobilă de Jandarmi, Garda de Coastă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Instituția Prefectului.


Ediția din acest an a campaniei se adresează cu precădere familiilor cu copii mici, aflate în vacanță pe litoralul românesc, urmărind creșterea gradului de informare al părinților în ceea ce privește modalitățile de acțiune în cazul dispariției unui copil.


Campania se va desfășura în stațiunile Mamaia și Eforie Nord, sub sloganul "Brățara îl ține aproape de cei dragi". Oamenii legii vor distribui brățări pentru copii, acestea putând fi inscripționate cu numărul de telefon al părinților și numele copilului, astfel încât, dacă minorii se vor rătăci în locurile aglomerate de pe litoral, să poată fi ajutați să ajungă, în cel mai scurt timp, alături de părinții lor. 


"Este o problemă asupra căreia de concentrăm atenția, de câțiva ani, în timpul verii. Au fost situații când, din cauza șocului, părinții nu au putut să ne ofere nici măcar semnalmentele copiilor", a explicat comisarul șef Adrian Rapotan, adjunctul Poliției Constanța, ca argument privind motivul pentru care este bine ca cei mici să poarte brățările de identificare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cascada Toplița, unică în România
Pagina a fost generata in 0.6815 secunde