De ce eșuează viața sexuală din cuplu

152
De ce eșuează viața sexuală din cuplu - esueazaviatasexuala-1373806361.jpg

Articole recomandate

Statistic viața sexuală în cuplu înregistrează un declin pe măsură ce anii de relație se adună. Este știut că absența vieții sexuale distruge o relație încet, dar sigur. Iată care sunt principalele cauze pentru care eșuează viața sexuală în cuplu și care sunt cauzele pentru care nu ai chef de sex.

Resentimentele și rutina

Rutina și resentimentele se acumulează în timp și erodează o relație mai mult decât orice altceva. Din această cauză, unii ajung să își vadă partenerii de viață ca inamici, și nu ca aliați sau prieteni. Din această cauză, relațiile intime dispar, iar efectele negative le suportă amândoi partenerii.

Plictiseala

Plictiseala este principala cauză a lipsei sexului, iar depresia a doua. Sentimentul că totul stă pe loc este ucigător într-o relație. Absența relațiilor intime în cuplu afectează nu doar viața de familie, dar și cariera și viața socială. Absența vieții sexule în cuplu ucide spontaneitatea dar și apetitul sexual.

Depresia

Orice pasă depresivă ucide aventurile din dormitor. Mai grav este când afecțiunea nu este identificată și când îi afectează pe bărbați. Depresia se poate manifesta ca lipsa poftei de mâncare, lipsa sau insuficiența somnului, iritabilitate, retragere și izolare față de ceilalți. O persoană cu depresie va avea rareori poftă de sex.

Epuizarea fizică

Munca și programul de viață stresant ucid viața sexuală și inhibă dorința sexuală. Oboseala are diferite cauze, printre care pot fi menționate îndatoririle casnice și îngrijirea copiilor, volumul mare de muncă de la serviciu, precum și problemele cu somnul.

Lipsa de interes

Unii parteneri își pierd și interesul față de celălalt. Printre semnele evidente se numără interesul acordat unor alte aspecte ale vieții lui, în detrimentul partenerului de viață. Nu uita că o relație pe termen lung are perioade mai puțin colorate. Important este să conștientizați problemele și să încercați să le rezolvați împreună.

(sursa:www.femeia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Diverse : Lipsa sexului înseamnă boli de inimă
Pagina a fost generata in 3.0294 secunde